Quantcast

Liepų gatvėje – stipri avarija: po smūgio sumaitoti automobiliai, vienas užšoko ant šaligatvio

Pirmadienio rytą Liepų gatvėje per avariją į šipulius ištaškyti du automobiliai. Po smūgio viena mašinų užšoko ant šaligatvio. Laimė, kad čia nebuvo pėsčiųjų.

Eismo įvykis fiksuotas 8 val. 20 min. Pirminiais duomenimis, iš šalutinės J.Karoso gatvės į centrinę Liepų gatvę mėgino iššokti „Opel Meriva“.

Tuo metu pagrindiniu keliu judėjo taksi automobilis „Citroen“. Mašina važiavo senamiesčio link, o „Opel“ vairuotojas norėjo Liepų gatvę kirsti skersai ir judėjo Danės gatvės link.

Tikėtina, kad galbūt „Opel Merivos“ vairuotojas  neįvertino atstumų ir nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančio taksi automobilio.

Smūgio būta tokio smarkaus, kad pats „Opel“ užšoko ant šaligatvio.

Į įvykio vietą buvo kviesti ugniagesiai, tačiau medikų pagalbos vairuotojams neprireikė.

Vyrai užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

Vytauto Liaudanskio nuotr.

Šioje sankryžoje ne pirmą kartą nutinka eismo įvykis. Prieš savaitę keistokai kelyje besielgęs „Volvo“ visureigio vairuotojas ne tik vos nesužalojo dviratininko, bet dar ir akiplėšiškai išlėkė į pagrindinį kelią, nepaisydamas Liepų gatve važiuojančių vairuotojų signalų.

Skaudžia nelaime galėjo baigtis elementarus manevras, kai ties ta pačia vieta automobilių virtinė sustojo praleisti pėsčiųjų perėja norėjusio gatvę kirsti dviratininko.

Jaunas vaikinukas jau judėjo perėja, kai visureigio vairuotojas pamėgino išsukti iš J.Karoso gatvės tiesiai ant dviratininko.

Tuo metu dviratininką praleidinėjo penki Liepų gatvėje pristabdę automobiliai.

Visureigio vairuotojas įžūliai iš šalutinio kelio išsuko tiesiai į perėją ir dar įjungė signalą dviratininkui, kad šis nešdintųsi jam iš kelio.

Jaunuolis, išvydęs tiesiai į jį judantį automobilį, metėsi į dešinę, į centrinę sankryžos dalį.

Tada pagrindiniame kelyje stovintis automobilis taip pat garsiniu signalu perspėjo „Volvo“ vairuotoją, kad šis elgiasi įžūliai, tačiau tai kelių erelio nepaveikė.

Nudūmęs iki sankryžos su Artojo gatve, „Volvo“ vairuotojas šoko rikiuotis į antrąją eismo juostą. Kirtęs sankryžą, jau sumojo lįsti skersai trijų eismo juostų į pirmąją juostą, signalais vaikydamas visus vairuotojus sau iš kelio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klp

klp portretas
toje vietoje pėsčiuosius praleidžia tik kas antra mašina.O greičiai kaip u-miestyje.Tų nelaimių tik didės.O policijos ar trikojų niekada nebuvo

NEZABITAUSKUI

NEZABITAUSKUI portretas
paprašyk sanitaro vaistų

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Astute, skaičiau ir kitą Jūsų straipsnį - "Klaipėdiečiai su baime kelia akis: pavojų kelia medžių šakos". Žinoma, medžių grėsmė daug didesnė, todėl gaila, kad šios žinutės nesusipratote pavadinti taip: "Klaipėdiečiai be baimės žiūri į gatvę: ant šaligatvių užlekiantys automobiliai pavojaus nekelia".
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių