Quantcast

Laiptinėje Klaipėdoje rastas nužudytas vyras

Klaipėdoje tiriama, ar smarkiai apgirtusių asmenų kompanijos narys mirė dėl patirto smurto. Kol pareigūnai aiškinasi velionio mirties priežastį, du sugėrovai laikomi areštinėje.

Sekmadienį vakare, apie 18.30 val., uostamiesčio policijai pranešta apie daugiabučio namo laiptinėje rastą negyvą vyrą.

Atskubėję į vieną Sausio 15-osios namą, pareigūnai įsitikino, kad pranešėjas nemelavo – laiptinėje tikrai gulėjo nebegyvas 44-erių žmogus. Jo veidas buvo sumuštas.

Įtarus, kad velionis galėjo tapti smurtinio nusikaltimo auka, pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogžudystės.

Laiptinėje policininkai rado tris itin girtus asmenis. 42-ejų ir 35-erių metų vyrus, kurių girtumas perkopė trijų promilių padalą. Kartu buvusi 45 metų moteris buvo dar girtesnė, matuoklis parodė mirtiną alkoholio koncentraciją jos organizme – 4,37 prom.

Nors policijos pranešime teigiama, kad ji buvo apklausta, tokiu teiginiu tenka abejoti, įstatymai neleidžia apklausti neblaivių asmenų.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Esama duomenų, kad kompanija girtavo viename šio namo butų.

Abu vyrai pranešime įvardijami, kaip įtariamieji. Jie uždaryti į areštinę. Moteris pabuvojo komisariate, bet bent kokio rišlesnio sakinio iš jos išpešti nepavyko. Jai įteiktas šaukimas į apklausą kitą dieną.

"Kol kas patikimų žinių, kad vyras buvo būtent nužudytas, nėra. Laukiama teismo medicinos ekspertizės išvadų", – patikino Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė.

Vyro mirties aplinkybės vakar dar nebuvo aiškios.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi visi buvo girti ir tas .mires nereike girtiems nesamoniu daryti dar laiptinei tipo kiti zmones nemate is kitu butu nesamone gal pats nukrito prigeres

Anonimas

Anonimas portretas
Kebabu namas

Vardai

Vardai portretas
Rašykite bent vardo ir pavardės inicialus. Ir mirusio ir gyvųjų, nes artimiesiemsa yra svarbu kur tie jų girtuokliai pradingsta. Policijai bus mažiau darbo ir artimiesiems mažiau vargo ieškant.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių