Quantcast

Kuršių marios atidavė nuskendusio stintautojo kūną

Penktadienį Kuršių mariose pastebėtas skenduolis. Beveik nėra abejonių, kad tai gruodžio gale laivų kapinėse į marias įkritusio vyro kūnas.

Po pietų pranešta, kad skenduolis išplaukė netoli tos vietos, kur vyras nusprūdo nuo seno laivo. Gali būti, kad srovė jį buvo nunešusi po laivu.

Primename, kad sekmadienį vakare 61 metų vyras ir jo 47-erių žentas žvejojo Smiltynėje nuo seno laivo laivų kapinėse. Abu vyrai atvyko iš Klaipėdos priemiesčio.

Apie 21.45 val. abu susivyniojo meškeres ir nusprendė traukti namo. Uošvis buvo kitoje seno laivo pusėje, kai išgirdo kažką sunkų plumptelint į vandenį. Kai nuėjo pažiūrėti, žento nebepamatė ir suprato, kad jis įkrito į vandenį.

Nelaimėlis į vandens paviršių nebeišniro.

Kitą dieną narai bandė ieškoti kūno, bet mariose buvo labai didelė srovė, gelbėtojams dirbti buvo pavojinga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nekenciu zmoniu

Nekenciu zmoniu portretas
Vat del to ir nekenciu zmoniu, nes nezino kaip kas buvo ir raso nesamones, jis buvo blaivas nieko negeres, jei jus i zvejyba isvarot tik nuo savo raganu zmonu pabegti ir bonke isgerti tai nereiskia kad visi tokie, idijotu kompanija.

S.

S. portretas
Kokie jūs žmonės baisūs, pirma įsivaizduokit save tokioje situacijoje, o tik paskui rašykit žeminančias replikas. Bet dažniausiai tie kas rašo, dar gyvenimo nepaliesti skaudžių nelaimių, suprantama, žmogui sunku suvokti situacijas, kai pats gyvena be problemų. Ne duok Die niekam tokių patirčių.

stintapukis

stintapukis portretas
geriau gerti namie,bent nepaskęsi. aišku jeigu baisi boba tai geriau nuskesti.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių