Quantcast

Kretingos rajone pensininkės šiltnamyje augo kanapės

Kanapės, auginamos vazonėliuose ar šiltnamiuose, vis dar kelia problemų žmonėms. Penktadienį tokie nemalonumai užgriuvo Kretingos rajone gyvenančią pensininkę.

Spalio 14-ąją prieš 16 val. Kretingos rajono policijos pareigūnai pasibeldė į Mikoliškių kaime gyvenančios 73-ejų gyventojos sodybą.

Pareigūnai tikriausiai žinojo, kad pas šią moterį ras auginamų kanapių. Ir tikrai, apžiūrėję šiltnamį, jie pamatė net 37 kanapių krūmus.

Policininkai išsigabeno draudžiamus auginti augalus, sodybos šeimininkė buvo apklausta, jai gresia nemenki nemalonumai.

Pareigūnų dar laukia nemažai neatsakytų klausimų. Pirmiausiai, ar šios kanapės – tikrai draudžiami auginti ir turintys kvaišnančių savybių augalai. Svarbu sužinoti, ar pati pensininkė sugalvojo jas auginti ir kokiu tikslu ji tai darė. Galbūt moteris tik suteikė savo šiltnamį kitiems asmenims.

Visa tai išsiaiškinę pareigūnai spręs pensininkės atsakomybės klausimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

visu pirma

visu pirma portretas
ar policija is anksto atliko ekspertize ir nustate kokios tai kanapes? Rasoma apie kanapes. Tai rasykite kokios jos. Nes draudziama auginti psichotropines. Leidziama auginti pluostines. Jei zmogui isrove pluostines, tai policija nusizenge istatymams.

Dmitrij

Dmitrij portretas
Kanapes - vaistazole, policija - tesiog nenori banditus gaudyt nes tai gana pavojinga o svarbiasia reikia moketi dirbti operativini darba. Valdzios zmones turetu istraukti galva is subines ir dekriminalizuoti kanape. As pats rukau kanape, esu pirmos grupes invalidas, ir kanape pagerina mano busena ir gyvenimo kokybe, tai musu bebaime ir didviriska policija ir pas mane buvo uzsuke su kratos orderiu! Tikri didviriai!

Vida bruneviciene

Vida bruneviciene portretas
Pasodins mociute ! Desimt metu !Juk tai Lietuva. Uz prieskonius jau daug kas sedi .....sablonas - desimt !
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių