Quantcast

Kraupi avarija sukrėtė uostamiestį – automobilis taranavo mamą su vaikais

Klaipėdos gatvėje įvyko kraupi nelaimė – automobilis, įskriejęs į sankryžą, iššoko ant šaligatvio ir taranavo juo ėjusią mamą su dviem dukromis. Nukentėjusiąsias medikai išgabeno į ligoninę.

Nelaimė nutiko šeštadienio vakarą Kretingos gatvės ir Šiaurės prospekto sankryžoje 19 val. 34 min.

Pirminiais duomenimis, 1994 m. gimusio vyro vairuojamas automobilis BMW galėjo į sankryžą įlėkti nemažu greičiu. Vairuotojas tuo pat metu dar esą norėjo pasukti, tad automobilis ėmė slysti į šoną.

Nevaldomas BMW trenkėsi į šaligatvio bortelius ir užlėkė ant šaligatvio.

Tuo metu šaligatviu žingsniavo 1988 m. gimusi dviejų vaikų mama. Moteris ėjo su devynerių metų dukra ir vos dvejų metukų antrąja mažyle, kuri buvo vežimėlyje.

Automobilis, kliudęs pėsčiuosius, įstrigo ant žaliosios vejos. Įvykį matę liudininkai iškvietė policiją ir greitosios medicinos pagalbos ekipažus. Jų atvyko net keli.

Avariją matę praeiviai skubėjo į pagalbą mamai su vaikais. Liudininkų filmuotuose vaizduose matyti, kaip skaudžią nelaimę sukėlęs jaunuolis stoviniuoja prie savo mašinos, o kiek toliau ant žolės sėdinti mama glėbyje laiko savo jauniausią dukrą. Matyti, jog kitos moterys palinkusios prie vyresnės mergaitės.

Praeiviai tikino, kad, jų akimis, labiau nukentėjusi atrodė mergaičių mama. Galėjo būti, kad jai ir teko atlaikyti mašinos smūgį.

Po įvykio ligoninė informavo policiją, kad vaikai avarijoje nepatyrė sužalojimų, jiems diagnozuota stresinė būsena. Po apžiūros medikai mamą su vaikais išleido gydytis ambulatoriškai.

Įvykis sukėlė didelį atgarsį, miestiečiai iki šiol labai aktyviai dalijasi sukrečiančia žinia socialiniuose tinkluose.

Visus sukrėtė tai, kad mama su vaikais buvo kliudyta pėstiesiems saugioje zonoje – ant šaligatvio.

Vieni internautai kėlė versiją, kad vairuotojas, tikėtina, skubėjo pralėkti per sankryžą, kol degė žalios spalvos šviesoforo signalas.

Esą šioje sankryžoje yra kelio nelygumas, kalniukas, tad vairuotojas galėjo nesuvaldyti automobilio, jei šis pašoko į viršų.

Kiti gi keiksnojo tokį eismo dalyvį, tikindami, kad mirksintis šviesoforo signalas nėra ženklas spausti greičio pedalą.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informavo, kad BMW vairuotojas buvo blaivus, visos įvykio aplinkybės tiriamos.

Dovydo Žemgulio vaizdo įrašas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nerijus

Nerijus portretas
Šviesoforas įrengtas pažeidžiant visus reikalavimus (kryptimi link Luizos). Ant vieno stulpo šalia sukabinti DU šviesoforai. Ne šviesoforas su sekcija. ne du atskiri šviesoforai atskiroms juostoms. O DU ŠVIESOFORAI.

Skaitytojas

Skaitytojas  portretas
Daugiau tolerancijos vieni kitų atžvilgiu ir viskas bus gerai. Kai kuris atvejais nesame šventi nei tie kurie sėdi už vairo ir tie kurie eina pėsčiomis. Kiekviena tokia skaudi situacija nemaloni tiek vairuotojui tuo labiau pesciajam. Saugokime vieni kitus kelyje.

Liudytojas,,,, matęs įvykį

Liudytojas,,,, matęs įvykį portretas
čia žiūriu daugumai yra "pramoga" nežinant įvykio detalių paimt kaltininką- pakart, nužudyt ir ttt. Jūs žmonės ar sulaukėję gyvuliai ? kaip ir rašė jau viena mačiusi: greičio nebuvo nes atliekant apsisukimą jo ir neįmanoma išvystyt. Tikimybė, kad akivaizdžiai nesuvaldytas automobilis dėl paptirties stokos, kelio įpatybių ar tiesiog nenumatytos aplinkybės dėl kurių vairuotojas prarado automobilio kontrolę. Taip, jis kaltas dėl autoįvykio, jis už tai atsakys, tačiau jis NĖRA TAS KURĮ REIKĖTŲ NUKRYŽIUOTI.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių