Quantcast

Kraujomaišos istorijoje – netikėtos naujienos

Už lytinius santykius su savo dukra nuteistas 39 metų vyras vakar buvo atgabentas į Klaipėdos policijos areštinę.


 

Už lytinius santykius su savo dukra nuteistas 39 metų vyras vakar buvo atgabentas į Klaipėdos policijos areštinę.

Metų ir aštuonių mėnesių nelaisvės bausmė vyrui buvo skirta pernai spalio pabaigoje. Teismo salėje jis nebuvo suimtas, nes turėjo teisę sprendimą apskųsti.

Šis asmuo buvo nuteistas už tai, kad tenkino lytinę aistrą su dukra, pažeisdamas jos apsisprendimo laisvę ir neliečiamumą. Nepilnametė nuo savo tėvo susilaukė vaiko.

Nuteistas vyras deklaravo gyvenantis uostamiesčio pietinėje dalyje, tačiau ten pareigūnai jo negalėjo rasti, todėl buvo paskelbta jo paieška.

Vakar ieškomasis pats paskambino į policiją, išreiškė nusistebėjimą, esą nežino, kodėl yra ieškomas, ir pasisakė, kur jį galima rasti. Uostamiesčio policijos pareigūnai rado šį vyrą jo tėvų sodyboje kaime už Priekulės.

Kitos savaitės pradžioje turėtų įvykti dar vienas teismo posėdis. Civilinis procesas dėl šio vyro ir jo dukros bendro vaiko gyvenamosios vietos nustatymo buvo pradėtas dar pernai, tačiau tėvui neatvykus į posėdį, įstrigo. Vyras prašė teismą leisti jam auginti vaikelį ir jo gyvenamąją vietą nustatyti jo namuose.

Kito posėdžio metu Vaiko teisių apsaugos tarnybos atstovai ketina reikalauti nepatenkinti šio prašymo, nes tėvas yra nusikaltęs prieš savo paties dukrą ir vaiko mamą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zinaiu

Zinaiu portretas
kraujomaisa Vidurineje azijoje jau sovietu laikais egzistavo, tik niekas neviesino. Turtas turejo likti giminei, nes kalymas uz nuotaka buvo didziulis ir siuo atveju turtas likdavo toje gimineje.

fani

fani portretas
Sirijoje galima pusbrolis su pussesere gyventi.

anonimas

anonimas portretas
tokie santykiai buvo toleruojimi tik melyno kraujo atstovams
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių