Quantcast

Kranas uostamiestyje tarsi pakibo ore

Ryšininkų gatvėje ketvirtadienį įvykusio incidento metu vos išvengta rimtų padarinių.

Prie renovuojamo namo sienos pastolius mėginęs užkelti kranas tik per plauką nežnektelėjo ant šono. Nelaimė nutiko pavakariais, kai statybininkai mėgino pastatyti pastolius prie likusios nerenovuotos sienos dalies.

"Laimei, niekas nesužeistas, niekas nenukentėjo. Kranininkas neapskaičiavo keliamo svorio, išstūmė per ilgą strėlę, ir automobilinis kranas pasviro ant šono", – aiškino renovacijos darbus prižiūrintis specialistas Sigitas Remėza.

Tuo metu, kai į orą pakilo viena krano dalis, po juo buvo atsidūrę keli lengvieji automobiliai.

"Jau išvarėme mašinas, gerai, kad jos liko neapgadintos. Renovacija jau baigiama, atlikta apie 80 proc. darbų. Buvo belikusi paskutinė vieta nerenovuota, kur statėme pastolius. Jei, atstatant kraną, pastoliai nenugrius, viskas baigsis laimingai", – aiškino S.Remėza.

Incidentas nutiko prie Ryšininkų 6-ojo namo. Darbus čia vykdo įmonė "Parama". Šios įmonės užsakymu buvo atvežti statybiniai pastoliai.

"Kaip dabar teks suktis iš padėties, sunku net pasakyti. Veikiausiai reikės kito krano ar kitos technikos. Jai padedant reikėtų atstatyti kraną į pradinę padėtį", – kalbėjo S.Remėza.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gyventojui

gyventojui portretas
įdomūs pastebėjimai, bet juos reikia ne į laikraščius rašinėti, o remti prie sienos statybininkus. O dabar pats gyvena, stebi iš šono, šaiposi, stebisi. O kas pinigus už renovaciją mokės? Gi pats iš savo kišenės mokėsite, ne valdžia, tai ir reikalaukite iš statybininkų

na jei kranistais patampa

na jei kranistais patampa portretas
vairuotojai, ž.ū. mechanizatoriai, tai bėdos nebūtų, žmonės, kaip sakoma "nuo technikos", bet kai įdarbinami mėgėjo teises kelis metus turėję statybininkai, jūrininkai, tuomet kranai pakimba ant elektros laidų, virsta po tiltais arba kaip šiuo duotuoju atveju pakimba ore. Daugiau tvarkos reiktų ruošiant darbui su sunkiasvorėmis, didžiagabaritėmis mašinomis.

DJAgentas666Antikristas13tasisKriugerinis

DJAgentas666Antikristas13tasisKriugerinis portretas
Sitas trokas krutizna tau irgi tinka stobudovai, net gal geriau Broli Arturai? Ka bazarini apie sita ka nu aha ?.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių