Quantcast

Koronavirusu užsikrėtusi moteris šokiravo požiūriu į izoliaciją: ramiai vedžiojo šunį

  • Teksto dydis:

Infekuoti COVID-19 virusu asmenys neturi teisės kelti iš namų kojos. Tokį reikalavimą supranta ne visi, Klaipėdos rajone už jo nesilaikymą bus baudžiama moteris kieme vedžiojusi šuniuką.

Ketvirtadienį Klaipėdos rajono pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl veiksmų, kuriais užsikrėtęs asmuo sukėlė pavojų kitiems.

Policininkams kaimynai pranešė, kad Klaipėdos rajone, daugiabučiame name gyvenanti moteris, kuriai buvo diagnozuota COVID-19 infekcija, nesilaiko reikalavimo laikytis griežtų izoliacijos priemonių. Žmonės pranešė matantys šią moterį vaikštinėjančią namo kieme.

Policijos pareigūnai išskubėjo patikrinti šio signalo ir tikrai rado minėtą moterį vedžiojančią šuniuką, ji buvo su kauke, bet be apsauginių pirštinių.

Už šį pažeidimą iškelta baudžiamoji byla – neatsakingai moteriai gresia viešieji darbai arba bauda, arba areštas, arba laisvės apribojimas.

Policija dar kartą primena – jei asmeniui nustatytas koronavirusas, saviizoliacija yra griežtai privaloma. Sergantiems asmenims draudžiama palikti izoliacijos patalpas, už tai bus baudžiama įstatymų numatyta tvarka. Įstatymas už tai numato bausti viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu.

Lietuvoje iki šiol yra patvirtinti 649 koronaviruso atvejai, nuo infekcijos mirė devyni žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

niunia

niunia portretas
Baisu,is kur ta neatsakomybe?kiek galima aiskinti viena per ta pati?

a durns visai, juoni?

a durns visai, juoni? portretas
-taigi rankenas laiptinės durų, tureklus apciupinejo be pirštinių. Kas po to palietė, pakrapštė akį, nosį ar pernešė su maistu, cigarete prie burnos...ir viskas- ligonis :(

Jonas

Jonas portretas
Ką jau čia tokio padarė! Niko čia baisaus! Juk nesibuciavo su niekuo..
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių