Quantcast

Klaipėdos uoste – girti vilkikų vairuotojai: atsitrenkė į aikštelėje esančią priekabą

  • Teksto dydis:

Du girti vilkikų vairuotojai antradienio vakarą Klaipėdos uoste pridarė bėdų sau ir kitiems. Abu vyrai vairavo vienos logistikos įmonės vilkikus.

Oficialus Klaipėdos apskrities policijos komisariato pranešimas skelbia, kad antradienį, 20.15 val., uosto teritorijoje, Keleivių terminale pareigūnai sulaikė girtą 47 metų vilkiko „Volvo“ vairuotoją. Jo girtumas patikrintas matuokliu, kuris parodė 1,7 prom.

Tą patį vakarą, 21 val., ten pat 42 metų vilkiko vairuotojas manevruodamas atsitrenkė į aikštelėje stovinčią priekabą.

Nustatyta, kad šis vairuotojas dar girtesnis – 2,03 prom.

Abu šie vyrai dirba Lietuvoje registruotoje didelėje logistikos įmonėje „Girteka logistic“, vienas jų yra Rusijos, kitas – Baltarusijos piliečiai.

Vyrai atsidūrė areštinėje, jų kelionės Lietuvos keliais artimiausius metus baigtos.

Jų, kaip ir bet kurio Lietuvos piliečio, nutverto prie vairo apsvaigus daugiau nei 1,5 prom., laukia baudžiamoji atsakomybė.

Įstatymas už tai numato griežtas bausmes: leidimo vairuoti atėmimą, baudą ir vairuotos transporto priemonės arba jos vertę atitinkančio turto konfiskavimą.

„Mums nuoširdžiai gėda už tokį vairuotojų elgesį, kuris kategoriškai prieštarauja visoms mūsų kompanijos elgesio taisyklėms ir darbo tvarkai. Nusižengę vairuotojai bus nedelsiant atleisti ir niekada negalės darbintis mūsų kompanijoje. Niekaip nepateisiname tokio įvykio ir visų atsiprašome“, – komentavo įmonės atstovė Neringa Rimšelienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Ukrainiečiai, rusai, baltarusiai jie yra Lietuvoje nelieciami.... Nebaudziami..! Ir po šio incidento tie vairuotojai kaip dirbo taip ir dirbs. Daugiau tokių profesionalių vairuotojų prisikvieskite, sutaupysite....

Aristokratas

Aristokratas portretas
Jau senai aišku kad Vlantana, Girteka, Arijus - moralini dugną pasiekusios kapitalistinės, kaimiečių (degradu, pijoku) valdomos, vergystės paleikyti, sukurtos carashniku kontoros....

As

As portretas
Dada tikriausiai medkirtys iš Švedijos plaukioja,o medkirčiai dar daugiau laka
VISI KOMENTARAI 26

Galerijos

Daugiau straipsnių