Quantcast

Klaipėdos rajone – smarki avarija: sužaloti keturi žmonės

  • Teksto dydis:

Neeilinė avarija ketvirtadienį Klaipėdos rajone paralyžiavo eismą kelyje Jakai–Dovilai. Susidūrus dviem automobiliams, į ligoninę išgabenti keturi žmonės.

Apie eismo įvykį policija pranešimą gavo 14.30 val. Pranešta, kad Dovilų kelyje, ties Kiškėnų sankryža, įvyko eismo įvykis.

Sankryžoje susidūrė mikroautobusas „Mercedes-Benz“ ir automobilis „Kia“.

Nors įvykio vietoje buvę vairuotojai tikino, kad, jų supratimu, lengvasis automobilis esą trenkėsi į mikroautobusą, policija dar tikslina aplinkybes. Avarijos kaltininkas nėra įvardintas.

„Mes pro šalį važiavome. Vaizdas kraupus, mašinos sumaitotos, kruvini žmonės vaikšto po kelią. Iš to, kaip buvo išsimėčiusios mašinos, spėjome, kad galbūt lengvoji išlindo iš šalutinio. Šį įmonės automobilį mes dažnai matome soduose“, – pasakojo įvykį matę vyrai.

Šioje vietoje dažnokai nutinka avarijos.

„Dėl to, kad nuo Lėbartų ar nuo Kiškėnų sodų pusių į pagrindinį kelią dažnokai iššoka nepatyrę vairuotojai. Yra buvę ir taip, kad sukdamas į dešinę, sodų link, žmogus neįvertino atstumo, užkišo tiesiai važiavusiajam“, – kalbėjo vietiniai.

Autobusiuką vairavo 1987 m. gimęs vyras, prie „Kia“ vairo buvo 1981 m. gimęs vyras.

Per avariją jie abu nukentėjo. Smūgio būta itin stipraus, dar du vyrai, važiavę mikroautobusu, taip pat gavo traumas.

Dėl patirtų sužalojimų į ligoninę nuvežti „Mercedes-Benz“ keleiviai – 1978 m. ir 1965 m. gimę vyrai.

Pradėtas tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 281 straipsnį „Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas“.

„Facebook“ grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.


Šiame straipsnyje: avarija LTsmarki avarijaavarija Klaipėdos rajonesužaloti žmonės

NAUJAUSI KOMENTARAI

S.S.S.

S.S.S. portretas
čia ko gero greičiausiai vienas išvažiavo iš šalutinio, nes kitokių variantų nelabai matau. Palyginus labai daug važiuoju tiek su auto, tiek su moto. Tai kitų vairuotojų elgesys iš tikro kelia susirūpinimą. PVZ. aš iš tolo matau, kad iš šalutinio stovi automobilis, bet jis nevažiuoja, nors aiškiai matosi, kad tiek vienoje tiek kitoje pusėje švaru. Bet kaip lieka iki jo koks 100 ar mažiau metrų jis pyst ir pradeda važiuoti ir dar kad paspausti, kad netrukdytų, o vėžlio greičiu. Tai ir kyla klausimas specialiai tai daroma ar čia jau kažkas negerai su vairuotojo smegenim. Arba važiuoji leistinu greičiu per miestelį tave aplenkia kokiu 70 km/h greičiu. Baigiasi miestelis tu jį prisivyji, nes jis ir toliau taip važiuoja ir stabdo eismą jau. Vienoje vietoje viršija greitį, kitoje važiuoja per lėtai. Ir neina suprasti ar čia su psichika blogai žmonėms ar kas jiems darosi.

Klausimuks

Klausimuks portretas
Jei žmogus pavargęs ar neišsmiegojęs,tai prilygsta vidutiniam girtumui,net vieną promilę pripūtęs ,dažnu atveju,turi geresnę reakcija nei nepailsėjęs žmogus,bet svarbiausia būti sausu su nuliu promyliu ir jūra (eismas keljyje)pagal policijos normatyvus,tau gali būti iki kelių

Anonimas

Anonimas portretas
kazkaip paskutiniu laiku vis ivyksta "smarkios " avarijos .... hmm... smarki avarija , o tai " lėta " avarija būna ????
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių