Quantcast

Klaipėdos rajone policijos pareigūnai rado daugiau kaip 400 litrų galimai naminės degtinės

  • Teksto dydis:

Birželio 15 d. apie 14.26 val. Klaipėdos r. PK pareigūnai, tikrindami gautą informaciją, Klaipėdos r., Triušių k., 1956 m. gimusio vyro namuose, prie gyvenamojo namo prijungtame ūkiniame pastate rado savadarbę įrangą, įtariama skirtą naminei degtinei gaminti ir šešias statines, kuriose buvo apie 300 litrų raugo.

Taip pat įvykio vietoje buvo rasta ir apie 50 litrų skaidraus, specifinį kvapą skleidžiančio, į įvairias talpas supilstyto skysčio, galimai naminės degtinės.

Tos pačios dienos vakare, apie 20 val. pareigūnai apsilankė ir Brožių k., Klaipėdos r. 1974 m. gimęs namo savininkas pareigūnams nurodė, kad pagalbinėse patalpose turi keturias 5 litrų plastikines talpas, kuriose yra galimai naminė degtinė. Tačiau, atliekant procesinius veiksmus, gyvenamo namo katilinėje įrengtoje slėptuvėje pareigūnai rado dar trylika 30 litrų talpų su skaidriu, specifinį naminės degtinės kvapą skleidžiančiu skysčiu. Iš viso anksčiau už naminės degtinės laikymą jau teisto vyro namuose surasta ir paimta apie 383 litrų galimai naminės degtinės.

Dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų, jų skiedinių ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo ar realizavimo pradėti ikiteisminiai tyrimai (pagal LR BK 201 str. 2d.).  Įtariamiesiems gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 5 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
tik DAUGES tokiu ! IR GERAI ! nereikia pinigu valdziai vat ir kelia akcizus tik NEGALVOJA ISVIS ! DDDD

AŠ portretas
Lietuviai nebegeria,sako Veryga.Jie maukia ........
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių