Quantcast

Klaipėdos pareigūnai užfiksavo tris prekybos alkoholiu pažeidimus

Birželio 27 d. – 28 d. Klaipėdos apskr. VPK Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė priemones „Dėl alkoholio prekybos kontrolės“.  Per jas nustatyti trys pažeidimai.

Tikrinant turėtą informaciją, birželio 27 d. apie 20.33 val., pareigūnai apsilankė Klaipėdoje, Sportininkų g. esančioje prekybos įmonėje.

1956 m. gimęs įmonės savininkas ir pardavėjas kontrolinį pirkimą vykdžiusiai pareigūnei pardavė butelį alkoholinio putojančio gazuoto gėrimo. Taip vyras pažeidė Alkoholio kontrolės įstatymo reikalavimus, jam jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Nusižengė jis pirmą kartą, todėl sumokėti turės pusę minimalios baudos. Informacija apie pažeidimą perduota Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentui – įmonei gresia ekonominės sankcijos.

Tą pačią dieną apie 23.47 val. kontrolinis pirkimas buvo atliktas ir Palangoje, M. Valančiaus g. – 1999 m. gimęs taksi automobilio vairuotojas pareigūnei pardavė butelį alkoholinio romo.

Vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas, jam taip pat teks susimokėti pusę minimalios baudos.

Birželio 28 d. apie 22.13 val. taip pat Palangoje, M. Valančiaus g., buvo atliktas dar vienas kontrolinis pirkimas – susitarus telefonu, 1955 m. gimęs vyras automobiliu atvežė ir pareigūnui pardavė du butelius alkoholinio putojančio vyno.

Asmeniui taip pat buvo surašytas protokolas. Į pareigūnų akiratį, kaip ir kiti per priemonę nustatyti pažeidėjai, vyras pateko pirmą kartą, todėl sumokėti turės pusę minimalios baudos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių