Quantcast

Klaipėdos pareigūnai eismo saugumą kontroliuoja ir vandenyje

  • Teksto dydis:

Prasidėjus šiltajam sezonui Klaipėdos m. PK Jūrų uosto policijos grupės pareigūnai intensyvina saugaus elgesio vandenyje ir laivybos taisyklių laikymosi uosto akvatorijoje kontrolę. Per vakar, birželio 16 d., vykdytą priemonę pažeidimų nebuvo nustatyta, žodžiu įspėti 3 laivavedžiai, tikrinant blaivumą nustatytas vienas laivavedys, kuris buvo vartojęs alkoholio, tačiau leistinos ribos neviršijo.

Viešąją tvarką ir saugumą vandenyje prižiūrintys policijos pareigūnai primena, kad laivuose privaloma turėti gelbėjimosi priemonių – liemenių, gelbėjimosi ratų –visiems laivu plaukiantiems žmonėms.

Laivuose plaukiantys nepilnamečiai gelbėjimosi liemenes dėvėti privalo – net ir plaukiant vandens dviračiu. Už tokį pažeidimą gresia bauda nuo 16 iki 60 eurų, prasižengus pakartotinai – bauda gali siekti nuo 60 iki 140 eurų.

Pareigūnai taip pat primena, kad inkaruoti laivus uosto akvatorijos farvateryje – draudžiama, o laivavedžiai, vairuojantys 25 AG ir didesnio galingumo pramoginius laivus, privalo turėti laivavedžio pažymėjimą.

Pareigūnai pastebi, kad pažeidimų pastaraisiais metais mažėja – žmonės vis labiau rūpinasi savo ir kartu laivuose pramogaujančių keleivių saugumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

PRSIKONTROLIUOKIT

PRSIKONTROLIUOKIT portretas
Pliažuose rytais susirenka klibinkščiuojantys pensininkai ir bastosi lįsdami kuo arčiau žmonių. Nesilaiko jokio 2 m atstumo. Suteneriai atveda narkomanių su kreivomis išdžiūvusiomis kojomis ir baisiais veidais, kur tik ką nugenėti ūsai, nuskustos barzdos, priklijuotos blakstienos. Seniam tinka. Perka paslaugas, jos užsidirba dozei. Yra ir senų pigių uosto prostitučių, tos impotentus velka iki moterų pliažo ir vedžioja juos tarp nuogų moterų. Jais niekas nesidomi, ignoruoja.Vėliau susirenka svetimi rusakalbiai žmonės, bjaurių veidų, vyrai pilvoti, nutukę, moterų kaip ir neturi, atsiveda „ono“, būna ir paliegusių idiotų vaikų būrelis, šie nevaldomi, oligofrenai. Jei kokie nutukę seniai atsiveda paaugusias dukras, šios užjuodusios, netaisyklingų proporcijų, plokščios, statinių pavidalo kūnais, bjaurių veidų, išmatų spalvos akimis, dvokia, plaukai pradvisę kaltūnuoti. Bjauru. Jei narkomanės dozei negaus, gali padaryt bet ką. Kviesti policiją neverta, atvažiuos uniformuoti narkodileriai//
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių