Quantcast

Klaipėdos medienos įmonės gaisras likviduotas

Ugniagesiai skelbia likvidavę po sprogimo „Vakarų medienos grupės“ įmonės „Klaipėdos mediena“ gamybiniame pastate pirmadienį kilusį gaisrą.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai, 21.23 val. paskelbta gaisro likvidacija, gaisravietėje pradėti baigiamieji darbai, ugniagesių pajėgos budės per visą naktį.

Kaip anksčiau skelbė PAGD, pranešimas apie sprogimą ir po jo kilusį gaisrą Liepų gatvėje stovinčiame pastate buvo gautas 12.39 valandą.

Po sprogimo įmonės teritorijoje sugriuvo biologinio valymo pastatas, kitas, maždaug 100 metrų pločio ir 150 metrų ilgio drožlių plokščių gamybos pastatas, degė atvira liepsna, jį gesino gausios ugniagesių pajėgos. Per nelaimę iš pastato evakuoti 28 žmonės, aštuoni išvežti į ligoninę, penki jų paguldyti į reanimacijos skyrių.

Klaipėdos universitetinės ligoninės vadovas Vinsas Janušonis BNS pirmadienio vakarą teigė, kad reanimacijos skyriuje dėl itin stiprių nudegimų du 59-erių amžiaus pacientai yra sunkios būklės, vienam jų taikomas dirbtinis kvėpavimas.

Teritorija, kurioje yra pastatas, priklauso bendrovei „Vakarų medienos grupė“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

taigi

taigi portretas
Tikiuosi dar ilgai šita smalvės kontora nunuodys uostamiesčio.

gaisras likviduotas ..

gaisras likviduotas .. portretas
visi medienos aferu galai sukisti y vandeny....

Nu jo..

Nu jo..  portretas
Tokioje gamykloje niekas dirbti nebenorės
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių