Quantcast

Klaipėdos gatvėse – smūgiai paspirtukininkams

Tą pačią dieną, vos per valandą, policininkams teko skubėti aiškintis eismo įvykių, kuriuose nukentėjo paspirtukais važiavę žmonės.

Trečiadienio pavakarę policija pirmąjį pranešimą gavo 16 val. 43 min.

Pranešta, kad Taikos prospekte iš prekybos centro automobilių stovėjimo aikštelės išsukantis automobilis kliudė paspirtuku važiuojantį vyrą.

Automobilį "Audi A5 Sportback", kuris kliudė žmogų, vairavo blaivi 1985 m. gimusi vairuotoja.

Kai automobilis suko iš aikštelės, pėsčiųjų perėja važiavo 1973 m. gimęs vyras. Elektrinį paspirtuką vyriškis vairavo neblaivus, jam nustatytas 2,05 prom. girtumas.

Žmogus per avariją nukentėjo, teko kviesti medikus. Paspirtuko vairuotojas nuvežtas į ligoninę.

Nelaimė: Varpų gatvėje automobilis kliudė 2009 m. gimusį nepilnametį. Socialinio tinklo "Facebook" paskyros "Klaipėdos reidai II" nuotr.

Dar vienas pranešimas pareigūnus pasiekė iš Varpų gatvės.

Tą pačią dieną 17 val. 34 min. gautas pranešimas, kad automobilis "Peugeot", kurį vairavo 1957 m. gimęs vyras, pirminiais duomenimis, sukdamas į kairę, partrenkė elektriniu paspirtuku važiuojantį 2009 m. gimusį nepilnametį.

Dar vienas eismo įvykis tądien fiksuotas Kretingoje.

Apie pusę vienuolikos vakaro, Kretingoje, Savanorių gatvėje, šalia vieno prekybos centro važiuojantį automobilį "Jaguar", vairuojamą 31 metų vyro, kliudė mopedas "Derbi".

Mopedo vairuotojas net ir po smūgio važiavo toliau ir atsitrenkė į netoliese stovėjusį "Volkswagen" automobilį. Per įvykį nukentėjo mopedą vairavęs 17 metų vaikinas, teisę vairuoti jis turi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
jie nevaziuoja, o praskrenda

Kodėl neperkelia Žardės stotelės

Kodėl neperkelia  Žardės stotelės portretas
Užtektų perkelti stotelę bent 2 metrus arčiau gatvės ir autobusų keleiviai būtų saugūs. Nejaugi miesto valdžia laukia nelaimės, kol paspirtukininkas ar dviratininkas ką nors partrenks.

Diedukas

Diedukas portretas
Man rodos tik Japonijoje supranta, kad elektrinis paspirtukas tai transporto priemonė ir ten norint ja naudotis reikalingas dokumentas (teisės) ir šalmas. Paspirtukai Japonijoje taip pat turi turėti veidrodėlius ir posūkio signalus.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių