Quantcast

Klaipėdos gatvėmis siautėjo girtas ir ginkluotas „Audi A3“ vairuotojas

Naktimis Klaipėdos gatvėmis važinėjasi ne tik girti, bet ir ginkluoti asmenys. Tai atsitiktinai išaiškėjo, kai neblaivus vaikinas automobilių aikštelėje atsitrenkė į stovinčią mašiną.

Penktadienio naktį, apie 1 val., uostamiesčio Tilžės gatvėje esančioje automobilių aikštelėje „Audi A3“ atsitrenkė į čia stovėjusį „Toyota Corolla“. Įvykį pamatė ir policijai pranešė pilietiški klaipėdiečiai.

Atskubėję policininkai prie „Audi“ pamatė vaikiną. Paaiškėjo, kad tai jis vairavo ir sukėlė eismo įvykį. Daugiau žmonių įvykio vietoje nepastebėta.

26-erių vairuotojas buvo akivaizdžiai neblaivus. Alkoholio matuoklis parodė sunkų apgirtimo laipsnį – 2,53 prom.

Apžiūrėję mašinos saloną, policininkai rado jame ginklą. Ant grindų keleivio pusėje gulėjo panašus į pneumatinį pistoletas. Ar jis tikrai yra toks, nustatys kriminalistinių tyrimų tarnybos ekspertai.

Pareigūnai pradėjo iškart du tyrimus. Vaikinui gresia baudžiamoji atsakomybė už vairavimą apgirtus, jam gresia ne tik vairuotojo pažymėjimo atėmimas ir tūkstantinė bauda, bet ir automobilio konfiskavimas.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir naktį praleido areštinės kameroje.

Be to, policininkai pradėjo administracinę teiseną dėl ginklo nešiojimo, laikymo ir gabenimo tvarkos pažeidimo.

Kriminalistinių tyrimų tarnybos pareigūnai aiškinsis, ar šis ginklas priskirtinas šaunamiesiems. Mat iki tam tikro galingumo pneumatiniai ginklai nelaikomi šaunamaisiais. Šie duomenys paprastai nurodomi gamyklinėje pakuotėje arba juos nustato ekspertai.

Jeigu ginklo sviedinio kinetinė energija viršija 7,5 džaulio, jis priskiriamas C kategorijos ginklams. Tokiems įsigyti ir naudoti būtinas leidimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nenukreipinekit demesio nuo svarbesniu problemu

Nenukreipinekit demesio nuo svarbesniu problemu portretas
Policinkai pardavineja narkotikus. Neseniai Vilniuj ikliuvo tarnybiniu motociklu narkotikus isveziodaves policininkas. Teismuose viskas perkama parduodama. Teisejai ir prokurorai nuperkami uz kelis tukstancius kaip pigios prostitutes. Prokuroru profesines organizacijos vadas buves medkirtys ir diploma nusipirkes dar tarybiniais metais. Jo dukte narkomane. Ka jie pridirba? Ar suvokiat? Atsipeikekit viena karta. Narkomanas uz doze be jokio dvejojimo tikra motina i gabalelius gali supjaustyti ar sutuoktini uzmust nesusimastes. O cia pijokeli pagavo. Pamanykit. Nenusiplausit savo purvinu reputaciju. Visuomenes dugne yra Lietuvos teismai ir juos aptarnaujantiesi teisesaugininkai. Daugybe pavyzdziu kaip narkotiku prekyba uzsiima policininkai, medikai, ju rankom viska tvarko prokurorai. Tai visiskas visuomenes uzribis, iskrypeliu ir degradu gauja. Anksciau ar veliau jie degs visom to zodzio prasmem. Padugnes nususe.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių