Quantcast

Klaipėdos centre driokstelėjo sprogimas: pro langą iššoko apdegęs žmogus

Pirmadienio vidurdienį uostamiesčio ugniagesiai skubėjo į Pilies gatvę, kur liepsna veržėsi iš antrojo namo aukšto. Nelaimės metu vienas žmogus sužeistas ir išgabentas į ligoninę.

Apie gaisrą pranešta prieš vidurdienį. Pilies g. 14-uoju numeriu pažymėtame pastate liepsnojo vienas kambarys.

Prieš plykstelint liepsnai, pasigirdo sprogimas. Per antrojo aukšto langą iššoko vyras, jis ne tik susižalojo šokdamas, bet ir apdegė. Nepaisant sužalojimų, jis sugebėjo nubėgti į pastatą ir pranešti apie nelaimę.

Kai atvyko greitosios medicinos pagalbos ekipažas, nukentėjusysis buvo sąmoningas. Vyras išgabentas į ligoninę.

Minėtame name įsikūrusios Klaipėdos mokslų ir technologijų parko Pilies dirbtuvės, pastate dirba meno kūrėjai ir amatininkai.

Teigiama, kad gaisras kilo laboratorijoje, kur išgarsėjęs klaipėdiečių nuotraukomis fotografas, pastaruoju metu ėmęsis dailės, džiovino savo darbus.

Ugnis sunaikino viską, kas buvo kambaryje, iš paveikslų liko tik apdegę rėmai. Pasak ugniagesių operacijų vadovo, kambarys visiškai išdegė ir prirūko.

Gelbėtojai nelaimės vietoje dirbo apie pusvalandį, gesinti liepsnos atskubėjo dvi autocisternos ir automobilis su kopėčiomis.

Dėl ko kilo sprogimas ir gaisras, dar aiškinsis Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos specialistai.

Dirbtuvėse dirbantys žmonės tikino, kad degėsių tvaikas pasklido po visą pastatą, antrajame aukšte buvo ir dūmų. Ugniagesiai išvėdino patalpas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius portretas
Šlykštynės, žmogui nelaimė, sudegė visa įranga ir priemonės, kuriomis užsidirbdavo guvenimui, o jūs čia kliedit.. gėda jums..

Kaimynas

Kaimynas portretas
Taigi cia tas durnius fotografas su klykianciu motociklu, kur naktim visam miestui groja :D

Ivancetis

Ivancetis portretas
neabejoju, kad tai penikas siautėja. Matyt per daug su draugeliu narkatos prilupo?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių