Quantcast

Klaipėdos barai: muštynės, girti klientai, nuostoliai

Antradienį vakare, kai būriai žmonių minėjo Sausio 13-osios įvykius prie miesto savivaldybės, vos už kelių dešimčių metrų, picerijoje girtas klientas pagrasino šios įstaigos darbuotojai peiliu.


 

Antradienį vakare, kai būriai žmonių minėjo Sausio 13-osios įvykius prie miesto savivaldybės, vos už kelių dešimčių metrų, picerijoje girtas klientas pagrasino šios įstaigos darbuotojai peiliu.

Prieš 19 val. į piceriją atėjo du jauni vyrai, užsisakė maisto ir gėrimų. Vyrai jau buvo neblaivūs, jie garsiai šūkaliojo, kabinėjosi prie padavėjų, trukdė kitiems lankytojams.

Kai atėjo laikas atsiskaityti už maistą, klientai pareiškė, kad nemokės, nes neturi pinigų. Užsimezgė nemalonus jiems pokalbis. Bandydamas išsiveržti iš picerijos neapmokėjęs sąskaitos vienas lankytojų stvėrė peilį ir juo pagrasino padavėjai. Picerijoje naudojami dantyti aštriais galais peiliai, tad grėsmė merginai pasirodė visiškai reali.

Picerijos darbuotojos išsikvietė policiją, peiliu švaistęsis chuliganas buvo sulaikytas ir naktį praleido areštinėje. Trečiadienį jis ir picerijos darbuotojos buvo apklausti dar kartą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios rimties sutrikdymo. Gali būti, kad šie įtarimai dar bus tikslinami.

Savaitė neramiai prasidėjo ir dar vienai senamiesčio pasilinksminimo įstaigai – Tiltų gatvėje esančiam barui „Metro“. Pirmadienį apie 5 val. ryto bare tarp dviejų lankytojų grupių kilo kivirčas, o netrukus jis peraugo į muštynes.

Jauni vyrai ne tik gūrino vienas kitam nosis, bet ir sugadino baro inventorių. Muštynių metu sulūžo trys biliardo lazdos, buvo suteptas vieno biliardo stalo gobelenas, sudužo penki bokalai.

Į policiją buvo nugabentas visas būrys jaunų vyrų, kai kuriems jų prireikė medikų pagalbos.

„Metro“ veikia visą parą, tad čia dažnai užsuka kitose vietose padauginę asmenys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paminėto baro atstovas

Paminėto baro atstovas portretas
Nežinau iš kur šis dienraštis gavo leidimą viešinti incidentą mūsų bare. Tačiau galime užtikrinti, kad tokie nesusipratimai labai reti bent jau pas mus. O nuomonė, kad visi barai dirbantys visą parą pardavinėja išsinešimui-visiškai absurdiška. Mūsų barmenai tikrai nenusiteikusi mokėti nemenką baudą už vieną parduotą butelį išsinešti. Be to baro darbo laikas toks jau daug metų ir mūsų reputacija tikrai mums svarbi. O senamiestyje verslą plėtori tikrai sudėtinga. Tuščia. Tikiuosi, kad senamiestis klaipėdoje atsigaus, nors iš vygdomos politikos labai abejotina ateitis laukia. Geriau autobusais veškim tiesiai į akropolį... o minimaliom salygom be žmonių senamiestyje dirbantys barai tegu virsta pigių rūbų parduotuvėm... vat tada miesto veidas bus tikrai geresnis. Bet tylu bus ramu. Ir tamsu. :) geros dienos visiems! Ir linkiu prieš rašant pagalvoti.

to nuomone

to nuomone portretas
Mums yra labai didelis skirtumas kaip tu uždirbi. Tavo girdomi klientai šūkauja ir mušasi po mūsų langais, dergia mūsų miestą, o galiausiai paryčiais tokie zombiai gryžinėja į savo rajonus ir pakeliui daužo stoteles, automobilius ar pro šalį einančius žmones. Mums totaliai nusispjauti kad tau reikia išgyventi kaip verslininkui, nes tokiam verslui - bankrotas irgi yra labai geras pasiekimas.

to nuomone

to nuomone portretas
T.y. į akropolį
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių