Quantcast

Klaipėdos autobusų stotelėje apiplėšta mergina

  • Teksto dydis:

Šeštadienio naktį Klaipėdos autobusų stotelėje trys jaunuoliai apvogė merginą.

Pasaka Klaipėdos apskrities policijos, apie įvykį pareigūnams pranešta apie 22.43 val. H. Manto gatvėje 2001 m. gimusiai merginai stovint autobusų stotelėje, prie jos priėjo trys nepažįstami vaikinai.

Vienas jų vienas iš nukentėjusiosios kišenės ištraukė piniginę ir pasišalino. Mergina vijosi vagišius ir S. Šimkaus gatvėje juos pavijo, tačiau vienas iš jų išsitraukė peilį ir metė piniginę į pareiškėją. Piniginėje nebebuvo 15 eurų ir keleivinio transporto bilieto.

Pareigūnai netrukus sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamus du 2004 m. ir vieną 2005 m. gimusius paauglius. Pradėtas tyrimas dėl vagystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emigran.

Emigran. portretas
Ko naktim vaikštinėti,gyvenu emigracijoje ,tai tenai temstant ištuštėja miestas ir visi pradėjus temti skuba namo.Iš kavinių,restoranų atvažiuoja pasiimti savi ,nevaikšto tenai niekas ir nevažiuoja visuomeniniu transportu.Lietuvoje tas pats,pradėjus temti skubėk namo.Niekas tada nekabins .

Anonimas

Anonimas portretas
Nelieskite mūsų vaikų, jie dar nesuvokia ką daro...Europa juos apgins.

Senis

Senis portretas
Vargu, ar šauni mergina atgaus savo 15 eurų, dėl kurių taip rizikavo. Apie tariamai nukentėjusius automobilių savininkus net nekalbu - jie bus tampomi pas tyrėjus, o žalos niekas niekada neatlygins. O išsigimėliai eilinį kartą supras, kad jie už savo veiksmus neatsako, ir imsis rimtesnių darbelių. Gal sekantis nukentėjęs arčiau prieis, ir peilis atliks savo paskirtį...
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių