Quantcast

Klaipėdos apskrityje siautėja vagys: po įsibrovimo į namą nuostoliai siekia per 35 tūkst. eurų

Sekmadienio popietę Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams pranešta apie vagystę Kretingos rajone. Apie įsibrovimą pranešta ir Klaipėdoje, Klevų gatvėje apgadintas keleivinis traukinio vagonas.

Kretingoje pranešta, kad buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą. Nuostoliai siekia per 35 tūkst. eurų.

Sekmadienį 13.30 val. Kretingos rajone pastebėta, kad, išėmus terasos durų stiklą, buvo įsibrauta į gyvenamąjį namą ir pavogta 240 eurų, dviejų automobilių dokumentai bei rakteliai, o iš kiemo pavogtas automobilis "BMW X6", apgadinti kiemo vartai. Pradėtas vagystės tyrimas.

Į policiją kreipėsi ir Klaipėdoje Kretingos gatvėje esančio buto savininkai.

Sekmadienį žmonės nuvyko apžiūrėti būsto. Paaiškėjo, kad po nuomininkų išėjimo bute liko nuplėštos užuolaidos, sugadinta spintelė ir paveikslas, apgadinta siena. Žala – apie 1,5 tūkst. eurų. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Mįslinga istorija nutiko Klevų gatvėje, kur yra geležinkelių mazgas. Šeštadienį 7.30 val. pastebėta, kad Klaipėdoje, įmonės teritorijoje, buvo apgadintas keleivinis traukinio vagonas – nulaužus pakabinamą spyną ir patekus į vidų, buvo išdaužti keli vagono langai, išmėtyti daiktai. Žala tikslinama. Pradėtas vagystės tyrimas.

Nuostolių pridarė ir dar vienas klaipėdietis. Sekmadienį paryčiais pranešta, kad automobiliu kažkoks vyras apdaužė kelis kitus automobilius. Policija į Bandužių gatvės kiemą nuvyko 5.20 val.

Paaiškėjo, kad neblaivaus vairuotojo vairuojama mašina kliudė kelis kitus automobilius. Įvykio vietą apžiūrėję pareigūnai rado tris apgadintas transporto priemones, o automobilyje "Seat Ibiza" sėdėjusiam 1998 m. gimusiam vyrui nustatė 1,83 prom. neblaivumą. Vyras uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vita

Vita portretas
Kai turi per daug turto ,pasidalino su kitais,tais kuris jo neturi.

Anonimas

Anonimas portretas
Vagiu metas. Policija gaudo vaikus su rogutemis ir vykstancius i miska pasivaikscioti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių