Quantcast

Klaipėdos apskrityje siautėja ilgapirščiai: dažniausiai vagiami darbo įrankiai

Klaipėdos apskrityje nesiliauja vagystės. Kaip ir ilgą laiką iki šiol, dažniausiai vagiami darbo įrankiai. Naujiena ta, kad Klaipėdos rajone po ilgo laiko veikė butų vagys.

Netoli Priekulės esančiame Stragnų II kaime brutaliai apvogtas gyvenamasis namas. Ketvirtadienį apie 13 val. šiame kaime gyvenantys žmonės rado išlaužtas namo duris.

Vagis ieškojo brangesnių daiktų.

Nukentėjusieji pranešė, kad dingo elektrinė mėsmalė. Be to, vagis pasiėmė aukso papuošalus bei 700 eurų grynaisiais.

Bendra žala siekia 1,1 tūkst. eurų.

Vagystę tirti ėmęsi pareigūnai apžiūrėjo įvykio vietą, užfiksavo nusikaltėlių pėdsakus.

Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkas Ramūnas Stasiulis tikino, kad vagysčių iš gyvenamųjų patalpų jau seniai bebuvo, bet tai nereiškia, kad kurią nors dieną šių nusikaltimų nepadaugės.

Ketvirtadienį apie dėl vagystės patirtus nuostolius pranešė ir netoli Klaipėdos gyvenantis žmogus. Iš sodybos ūkinio pastato dingo šakų genėtuvas ir du benzininiai pjūklai, verti 428 eurų.

Tos pačios dienos ryte pastebėta, kad vagys darbavosi ir Kretingos rajone, Lubių kaime. Šeimininkų nepastebėti jie įsibrovė į sodyboje esantį garažą ir išnešė nemažai įvairių įrankių. Dingo ir paspirtukas. Žala – 1,4 tūkst. eurų.

Jau nemažai metų geidžiamiausias vagių grobis yra darbo įrankiai, kuriuos nesunku parduoti. Manoma, kad tokios vagystės neretai vykdomos pagal užsakymą.

Galima spėti, kad būtent taip atsitiko Kretingoje, Palangos gatvėje, kur iš statybvietėje stovinčio statybininkų vagonėlio dingo įvairūs statybiniai įrankiai: kompresorius "Bosch", perforatorius "Makita", trys akumuliatoriniai suktukai, keli kampiniai šlifuokliai ir kiti įrankiai. Įmonės atstovai suskaičiavo, kad pavogti daiktai verti 4 185 eurų.

Į vagonėlį įsibrauta nulaužus pakabinamąją spyną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

80

80 portretas
jaigu jie elgiasi kaip 90tais metais, tai kodel juos pagavus kaip kokias žiurkes nepasielgus tap pat kaip tais laikais elgesi su vagimis gaujos.? nukirst po piršta ar bent sulaužyti piršta, nes policija duos bauda, o bauda susimoket reiks.. ir vel eis vogt..

didysis gryno kaimo pijokas

didysis gryno kaimo pijokas portretas
ner baisesnes vagystes uz yrankiu.... nu nugerem karta su .....i nemaciau kaip tie kurvos ka nepasikirsciau iseidami kirvi nusinese....i ...ryta ankstyva prabudes , traiskanota aki atviorka prapleses jau atsipahmielint noriu...a ner...viskas isgerta...i...sausai...vadinasi reikia ....i chaltura eit , malku skaldyt.. ...kaip sutarta bus , kaip pazadeta.......a kirvio yrankiu nr vienu vienas - ner.....nerandu nors tu skradziai....apieskojau 2 kart , i paskuj dar 2 kart isieskojau ....i ner ...niekur ner...ble...panika... darbas nepadarytas...avansas paimtas...pazadas duotas....a alkanas ant tiek ka uz stakana pilstomos duonos dedytei lanzberguj sudina ranka pabuciuociau.... a be yrankio nebenueisi ble pas kaimyna ...zyda....i visi aplink zydai...del PSD skatiko mama teti i sibira ant detaliu pasisutu......nx toki sojuza su vokieciai jei visi normaluz isemigravo a aplink tik vagys i drebantys del kekvieno skatiko skregos liko...

visko yra

visko yra portretas
teko girdeti apie juodaodi, vyra ar moteri praso paremti ji, paskui uz pinigu ir viso gero...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių