Quantcast

Klaipėdos apskrities pareigūnus įžeidusiam vyrui – tūkstantinė bauda

  • Teksto dydis:

Per karantiną, šių metų kovo mėnesio pabaigoje, 1990 m. gimęs Kretingos rajono gyventojas, paskambinęs bendruoju pagalbos telefonu 112, išsikvietė policiją, nors pareigūnų pagalbos jam visiškai nereikėjo. Negana to – pareigūnus įžeidinėjo, vartojo necenzūrinius žodžius, tai nufilmavo ir pats vaizdo įrašą išplatino socialiniuose tinkluose.

Plungės apylinkės teismo Kretingos rūmai konstatavo, kad vyras padarė du administracinius nusižengimus – policiją iškvietė žinodamas, kad pagalba nereikalinga ir pažemino statutinių pareigūnų garbę bei orumą. Už tai skyrė 1100 eurų baudą.

Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai pabrėžia, kad su panašiu elgesiu taikstomasi nebus. Verta pagalvoti ir apie tai, kad be reikalo iškvietus specialiąsias tarnybas, tikrai į nelaimę patekę žmonės reikiamos pagalbos laiku gali ir nesulaukti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

V

V portretas
Vysu pirma tegu tampa tie farai žmo ė.is tada ir gerps dabar vaikšto atsilapoja be kiapuriu

RITA

RITA portretas
Labai gerai. Tegu eina dirbti be reikalo netąsęs pareigūnų. Ir suskis dar įžeidinėja. Gal kažkam labiau reikėjo policijos pagalbos. jei tokios baudos būtų, kiti žinotų, kaip laidyti liežuvį.

Q

Q portretas
Reikia atnaujinti viduramziu bausmes. Ryksciu miesto aiksteje. Juk pinigu jie neturi ir baudu jokiu nemoka. Va cia tai butu veiksminga priemone.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių