Quantcast

Klaipėdos apskrities pareigūnai kretingiškiams aiškino korupcijos keliamas grėsmes

  • Teksto dydis:

Karantinui artėjant pabaigos link, Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai vėl imasi aktyvios švietėjiškos veiklos.

Birželio 10 dieną antikorupcinę prevencinę priemonę Klaipėdos apskr. VPK Prevencijos skyriaus ir Kretingos rajono PK bendruomenės pareigūnai surengė Kretingos turgavietėje.

Su žmonėmis kalbėta apie bandymus papirkti pareigūnus, už tai gresiančią atsakomybę, apie būtinybę pranešti, pastebėjus galimus korupcijos atvejus, ar kitus teisės normų pažeidimus. Turgavietės lankytojams dalyti lankstinukai „Kyšis išpurvina“. Bendravimo išsiilgę kretingiškiai noriai atsakinėjo į pareigūnų užduodamus klausimus, džiaugėsi jiems įteiktomis atminimo dovanėlėmis. Prevencinę priemonę vykdžiusiems pareigūnams suteikta ir informacijos apie, galimai, turgavietėje vykstančią prekybą kontrabandinėmis cigaretėmis.

Antikorupcines prevencines priemones Klaipėdos apskrities VPK Prevencijos skyriaus pareigūnai viešose, gausiai lankomose vietose rengia reguliariai. Per jas siekiama informuoti visuomenę apie korupcijos keliamas grėsmes, paskatinti žmones užkirsti jai kelią ir priminti už kyšius gresiančią teisinę atsakomybę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asas

asas portretas
vaziuokit seimo-vagims aiskinti korupcija
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių