Quantcast

Klaipėdos aplinkosaugininkai rado 53 sklypus su nepavojingomis statybinėmis atliekomis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos aplinkosaugininkai nustatė, kad bendrovei „Westtransit“ priklausančioje teritorijoje Klaipėdos rajone, Radailiuose, yra 53 sklypai su nepavojingomis statybinėmis atliekomis.

Kaip ketvirtadienį informavo Aplinkos apsaugos departamentas, sklypus ši įmonė iš varžytinių įsigijo 2020 metais, tačiau nesiėmė priemonių, kad atliekos būtų sutvarkytos, iš jų tiesė laikinuosius privažiavimo kelius.  

Nepavojingosios statybinės atliekos gali būti laikinai laikomos ne ilgiau kaip metus nuo jų susidarymo dienos, todėl įmonei duotas privalomasis nurodymas 775 tonas atliekų per tris mėnesius surinkti ir perduoti teisėtiems atliekų tvarkytojams.  

Klaipėdos valdybos pareigūnai taip pat yra nustatę dar 50 atliekomis užterštų teritorijų, dėl jų atlieka tyrimus. Dalis teritorijų savininkų jas sutvarkė. Daugiausia užterštų teritorijų nustatyta Klaipėdos ir Kretingos rajonuose. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

BBD

BBD portretas
Vae vae - ekologine katastrofa... O vat Klaipedos miesto centre, Zveju g. 3, jau kelis desimtmecius stovi viena didele atlieka - ir visiems pox. Dvigubi standartai ar kaip?

su nepavojingomis

su nepavojingomis   portretas
norit zveriskais mokesciais sert siuksliu mafija - serkit, a as i miska meskiukam, uz tas staybines atliekas buvo sumoketi mokesciai akcizai ir tai ne siuksle, tai antrine zaliava. kodel as savo pinigus privalau atiduot siuksliu mafijai ir dar uz tai susimoket ?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių