Quantcast

Klaipėdoje – visiškai girtas taksistas

Įžūlumo ir įstatymų nepaisymo viršūne pareigūnai vadina taksi automobilį vairuojančio klaipėdiečio poelgį šeštadienį ryte. Vyras ne tik vairavo visiškai girtas, bet dar ir neturėjo vairuotojo pažymėjimo.

Kaip paskelbė „Facebook“ paskyra „Reidas TV“, 46-erių taksi vairuotojas prieš 10 val. ryto atvairavo taksi automobilį į automobilių servisą Priestočio gatvėje ir paprašė pakeisti padangas.

Serviso darbuotojai suprato, kad vyras yra visiškai girtas ir iškvietė policininkus.

Alkoholio matuoklis parodė 3,31 prom. Prieš kelis dešimtmečius tokia alkoholio koncentracija žmogaus organizme buvo vertinama kaip artima mirtinai.

Ėmęsi tikrinti vairuotojo dokumentus policininkai suprato, kad jis pateikė ne savo vairuotojo pažymėjimą.

Vyras pateko į areštinę, jo laukia didžiuliai nemalonumai.

Kol kas nepranešama, ar šis asmuo turi galiojantį vairuotojo pažymėjimą ir ar taksi automobiliu kitomis dienomis važinėjo pats.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Grėsmė

Grėsmė portretas
Valstybiniame autobusų parke visada prieš pamainą buvo tikrinamas vairuotojų alkoholis, felčerės tikrindavo ir kraujo spaudimą spaudimą. Moterys tikrai buvo pareigingos, be jokio "gailesčio,. Dabar - totali betvarkė. Yra tvarkingų ir negeriančių taksistų, bet didžioji dauguma- neatsakingi murziai, su netvarkingomis mašinomis, be jokios atsakomybės už keleivius. Dėkui pastabiems serviso darbuotojams, vieną degradą prigriebė, o kiek jų važinėja MIESTE?

Nėra kontrolės

Nėra kontrolės  portretas
Klaipėdoje kas antras taksistas su kvapeliu važinėja.

OB

OB portretas
Tai čia Klaipėda, nėra dėl ko stebėtis. Ir mirtina dozė prieš tuos kelis dešimtmečius (ty sovietmečiu) buvo gerokai didesnė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių