Quantcast

Klaipėdoje vilkikas „pametė“ kombainą

Ketvirtadienio vakarą Klaipėdoje, Baltijos pr., posūkyje ties Centriniu Klaipėdos terminalu, nuo vilkiko „Scania“ priekabos nuvirto vežtas kombainas. Neoficialiais duomenimis, nukentėjusiųjų nėra, tik nulaužtas apšvietimo stulpas, sugadinta kelio danga.

Pareigūnai pranešimą apie įvykį gavo vakare po 20 valandos. Pirminiais duomenimis, posūkyje ties Centriniu Klaipėdos terminalu (CKT) vilkiko vairuotojas, priekaboje vežęs naują kombainą, galbūt neatsargiai manevravo ir išvertė savo masyvų krovinį.

„Iš Centrinio Klaipėdos terminalo yra didelis srautas tų išvežamų kombainų, ypač vasaros metu, dalis jų kraunama ant traukinio platformų, kiti išvežami vilkikais. Šiuo atveju, kombainas ant specializuoto vilkiko priekabos buvo pakrautas dar Vokietijoje. Na ir išvažiuojant iš terminalo, posūkyje, galimas dalykas, dėl netinkamo tvirtinimo, įvyko tas eismo įvykis. Mūsų praktikoje tai pirmas kartas, bet šiuo keliu pravažiuoja apie 300 tūkst. eismo priemonių, tad gali nutikti bet kas“, – kalbėjo Centrinio Klaipėdos terminalo vadovas Karolis Grigalauskas.

Kombainas nuvirto ne pačioje Baltijos–Minijos sankryžoje, o ties išvažiavimu iš CKT. Visa laimė, kad niekas nenukentėjo, tik buvo nulaužtas apšvietimo stulpas, sugadinta kelio danga. Esą jei toks incidentas būtų įvykęs miesto gatvėje, situacija būtų kur kas liūdnesnė.

Kombainą išvertęs 46 metų vairuotojas iš Vokietijos, buvo blaivus. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas dėl neužtikrinto krovinio saugumo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Policija dar nubaus už stovėjimą "sustoti draudžiama" zonoje?

Suirzes

Suirzes portretas
Gerai, kad zmoniu salia nebuvo. Daug mesos butu ant saligatvio issimete. KADA "FUROS" NUSTOS KURSUOTI MIESTO GATVEMIS???!!!

...

... portretas
Čia kombainas, kam čia į traktorių panašus?
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių