Quantcast

Klaipėdoje vėl siautėja „socialinės darbuotojos“

Klaipėdoje policininkams kol kas nesiseka sugauti dviejų vagilių, kurios antrus metus skriaudžia patiklius uostamiesčio senolius. Dažniausiai santaupų netenka per 80-metį perkopę senoliai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinių įvykių suvestinėje vėl buvo paskelbta apie dviejų socialinėmis darbuotojomis apsimetusių aferisčių įvykdytą vagystę.

Pasak pranešimo, trečiadienį apie 13 val. į Taikos prospekte gyvenančios 90-metės namus atėjo dvi nepažįstamos moterys, jos įtikino senolę, kad yra socialinės darbuotojos.

Po jų apsilankymo pensininkė pasigedo 6 660 eurų.

Šio tipo nusikaltimai Klaipėdoje vykdomi nebe pirmus metus. Nukentėjusieji visada mini dvi moteris, viena yra aukštesnė už kitą. Kokie yra kiti jų bruožai, pareigūnai tikina negalintys pasakyti – esą senyvo amžiaus nukentėjusieji negali tiksliai apibūdinti įtariamųjų.

Nusikaltėlės paprastai veikia panašiai – įtikina senolius, kad jiems priklauso socialinės išmokos ir jos atnešusios pinigų. Viešnios paduoda didesnę kupiūrą ir paprašo grąžos. Kai pagyvenęs žmogus nueina paimti prašomų pinigų, nusikaltėlės sužino, kur šeimininkas laiko santaupas.

Panašiai vagilės elgiasi, kai tikina senukus, kad atnešė mokesčių už elektrą permoką.


Šiame straipsnyje: sukčiaivagysaferistai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipeda

Klaipeda portretas
Klaipedoj liko ekstra patriotai,megaukites savo tautieciais,klaipedieciai.

nu plet ir mentūra Klaipėdoj

nu plet ir mentūra Klaipėdoj portretas
čia skelbė, kad geriausi kriminalistai, o dabar bobų nesugeba pagauti, kurios pensininkus mačylina, nepiskit proto, greičiausiai tos mižnarkos atseginėja kriminalkiai ar ne gėda policajai plet

EX

EX portretas
Yra pagrindas tokią " Soc.darbuotoją" patikrinti,nustatyti ir baigti rodyti savo neįgalumą prieš "neįgaliuosius" Dribkite.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių