Quantcast

Klaipėdoje vairuotojas nepastebėjo paauglės: mergina išgabenta į ligoninę

Penktadienį ryte Kauno gatvėje įvyko eismo įvykis, kurio metu sužalojimų patyrė nepilnametė. Klaipėdiečiai, aptarinėdami nelaimę socialiniuose tinkluose, tikina, kad pėstieji čia nėra apsaugoti.

Apie nelaimę pranešta 8.20 val. „Opel“ markės automobilis partrenkė 16 metų merginą.

Pro šalį tuo metu važiavę žmonės matė nukentėjusiąją sėdinčią ant šaligatvio bordžiūro, žmonės bandė jai padėti.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas išgabeno paauglę į ligoninę.

Po incidento gatvėje susiformavo automobilių spūstis.

Eismo įvykio priežastys ir aplinkybės tiriamos.

Po incidento gatvėje susiformavo automobilių spūstis.

Vairuotojai piktinosi, kad šioje gatvėje yra nemenka bėda, kad žmonės savo automobilius palieka pernelyg arti pėsčiųjų perėjos, todėl žengiančių į gatvę pėsčiųjų vairuotojai nespėja pamatyti. Tai ypač aktualu tamsiais, lietingais rytais, kai gatvių apšvietimo žibintai nepakankamai apšviečia perėjas.

Kelių policininkai nuolat baudžia taisyklių nesilaikančius vairuotojus, tačiau problemos tai neišsprendžia. Apie tai jau kalbėta savivaldybės Saugaus eismo komisijoje, tačiau sprendimų kol kas nesiimama.

Klaipėdiečiai gali tiesiogiai kreiptis į savivaldybės Transporto skyrių ir reikalauti įrengti pėsčiųjų saugumą užtikrinančias priemones.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vis del to

Vis del to portretas
nevisada kalti vairuootojai, bet jau tapo taisykle - kaltas vairuotojas. Kodel niekada neparasote kad piestieji per pereja eina net nepaziureje ar yra arti masina, nes rankos uzimtos telefono maigymu

Juozas

Juozas portretas
O tai nepilnametė neprivalo pastebėti atvažiuojančio automobilio? KET to reikalauja primygtinai, taip pat kaip ir to paties iš vairuotojų. Džiugu, kad liko gyva- daugiau ji tikrai nepaklius po automobiliu, bus pasimokius pereiti gatvę.

Vytas

Vytas portretas
Liepų g. - Karoso g. sankryža prie Vyno klubo, ta pati problema su perėja. Automobiliai gali stovėti beveik ant perėjos
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių