Quantcast

Klaipėdoje vairuotojas atsidūrė areštinėje: pareigūnui davė kyšį

  • Teksto dydis:

Sekmadienio naktį į areštinę buvo uždarytas vyras – jis pareigūnui davė kyšį.

Kaip skelbiama policijos paros įvykių suvestinėje, rugsėjo 20 d. apie 2 val. Klaipėdoje, Vilniaus plente, 63 metų vyras, siekė išvengti administracinės atsakomybės už Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimą (automobilį vairavo neblaivus (0,46 prom.)) ir pareigūnui davė 550 eurų kyšį.

Vyras uždarytas į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 straipsnio 2 dalį: tas, kas tiesiogiai arba netiesiogiai pats ar per tarpininką pasiūlė, pažadėjo ar susitarė duoti arba davė kyšį valstybės tarnautojui ar jam prilygintam asmeniui arba trečiajam asmeniui už pageidaujamą valstybės tarnautojo ar jam prilyginto asmens neteisėtą veikimą ar neveikimą vykdant įgaliojimus, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rublis

Rublis  portretas
Nu gerai, kad pareigūnas principingas. Kuo daugiau tokių pareigūnų, tuo pijokų ir kitų pažeidėjų ant kelio mažiau. Kuo jų mažiau, tuo visiems saugiau, kitiems pažeidėjams irgi saugiau....

WoW

WoW portretas
Turbut nuostaba pareigunams? Man nebuvo ir nera , visada eme kysius mentai. Tai daug kartu irodyta, nufilmuota ir n budu izfiksuoti atvejai, kai pareigunai piknaudziavo tarnyba, galimai ir dabar piknaudziauja. Nematau cia kuo reiketu stebetis, nes mentai eme ir manau ilgai ims

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Įdomu kuo tas davimas pasireiškė? Gal tik siūlė, ar policininkas įspėjo apie atsakomybę, ar tik šiam gavus, surašė "vekselį". Jeigu rašo, kad davė kyšį, tai reiškia policininkas paėmė, o už paėmimą irgi straipsnis.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių