Quantcast

Klaipėdoje už prostituciją nubaustos trys moterys ir klientas

  • Teksto dydis:

Klaipėdos policija už prostituciją nubaudė dar tris moteris ir vieną klientą.

Šią savaitę Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus pareigūnai vykdė dvi priemones prostitucija besiverčiantiems asmenims ir ja atlygintinai besinaudojantiems asmenims nustatyti.

Antradienį užfiksuota, kad Klaipėdoje, Taikos prospekte esančiame bute, 29 metų užsienio šalies pilietė teikė seksualines paslaugas už atlygį. Jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Dar viena prostitucija besiverčianti užsienietė užfiksuota kitame, taip pat Taikos prospekte esančiame bute – 30-metei moteriai taip pat surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Abi moterys už tokio pobūdžio pažeidimą baudžiamos pirmą kartą, todėl sumokėti turės po pusę minimalios baudos.

Trečiadienį pareigūnai nustatė, kad 38 metų moteris, patenkanti ne pirmą kartą į pareigūnų akiratį, verčiasi prostitucija Klaipėdoje, Kuosų gatvėje esančiame bute.

Jai surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Tame pačiame bute įkliuvo ir 23 metų vyras, jis pasinaudojo seksualinėmis paslaugomis už atlygį. Pirmą kartą baudžiamam vyrui surašytas administracinio nusižengimo protokolas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
na lkijanto baudimas jau perdaug,ką žmogui daryti jei žmonos nera,o seklines pusleles pritvinko?eiti kažką prievartauti,ar masturbuotis?nesamone,taip šio verslo nesunaikinti,būdas vienas legalizuoti,dabar jos moka mentams ir dirba,kurios nemoka baudžiamos

Nesuvokiama

Nesuvokiama portretas
Užsienietės... Su visomis išmokomis, nemokamu pravažiavimu? Kur jų moralė, kodėl vieni kovoja, žūsta, vargsta, kitos teikia "paslaugas'?

Skelbiu.lt Pilna tokiu

Skelbiu.lt Pilna tokiu  portretas
Mergina iesko vaikino
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių