Quantcast

Klaipėdoje trims mėnesiams suimti įtariami narkotikų prekeiviai

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities policija penktadienį pranešė, kad teismas trims mėnesiams leido suimti įtariamus narkotikų platintojus.

Pasak policijos, 1949 ir 1973 metais gimę vyrai buvo sulaikyti balandžio 29 dieną Klaipėdoje, Debreceno gatvėje, pas juos rasta ir paimta apie dešimt gramų miltelių, įtariama, heroino.

Abu sulaikytieji policijai yra gerai žinomi, vyresnysis iš jų įvairias nusikalstamas veikas yra teistas 16 kartų, o jaunesnysis – 14.

Kartu su platintojais buvo sulaikyti ir du 1968-aisiais ir 1985-aisiais gimę vyrai, jiems pareikšti įtarimai dėl narkotinių medžiagų laikymo.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti suimtiesiems gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ypt

Ypt portretas
Alytus vstreciai svajix

Narkata

Narkata portretas
Jie neįsivaizduoja kitaip gyvenimo nebaryginant su amfa ar dumais. Sunku atsistot ant koju kai vien narkomanai aplink tave. O siaip cia huine ka jie pagavo - zuvyciu pora, tie 'banginiai' arba uzbasliave gerai mentam kad ju nepagauna arba kokie seimo nariai jie

pagauna tik vykdytojus

pagauna tik vykdytojus portretas
o kas organizatoriai? kas gauna savo dalį vien už tai, kad nejudina, nesuima? kas paragauja lengvų pinigų iš narkotikų prekybos, niekada nebedirba jokio darbo, nes nesunkiai gaunami pinigai išmoko parazituoti, o kas vartoja, nenustoja niekada, blefas, kad įmanoma pagydyti nuo narkomanijos, viso labo vieni narkotikai kečiami kitais, ir viskas, kai kuriais atvejais tiesiog išsirašinėja metadoną pas gydytojus, bet tada priklausomybė būna nuo medikų, ir tiek. Atskira tema apkvaišinamos mergiotės. Jos tiesiog tampa labai pigiomis bet kokiam šiaip jau beviltiškam nutukėliui ar seniui. Kai kurios sėdi ant kokaino, tai tos, kurios dar sugeba kur pelningiau įlįsti, pralįsti. Dažna ir vaikų turi - štai tie yra totaliai be ateities, nes šimtu procentu ar neįgalūs, ar su priklausomybėm, ar su spec. poreikiais. Žmonės tiesiog abejingi, juk matosi tie narkomanai, jie labai liesi, akių vyzdžiai jų pakitę. Neretas atvejis, kai kelias daugiabučio laiptines psichotropikais apdalina tiesiog slaugytoja..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių