Quantcast

Klaipėdoje susidūrė „Volkswagen Caddy“ ir policijos tarnybinis motociklas – nukentėjo pareigūnas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę Klaipėdoje įvyko eismo nelaimė, kurios metu nukentėjo tarnybos metu motociklu važiavęs policijos pareigūnas.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė portalui klaipeda.diena.lt patvirtino, kad liepos 18 d. apie 14.47 val. Naujojo Sodo ir Naujosios Uosto gatvių sankirtoje įvyko avarija.

Jos metu, pasak policijos atstovės, pirminiais duomenimis, 49-erių vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Caddy“, persirikiuodamas į kitą eismo juostą, kliudė uniformuoto Klaipėdos apskrities VPK policijos pareigūno vairuojamą tarnybinį motociklą.

Į nelaimės vietą netrukus atvyko policijos ekipažas ir greitoji medicinos pagalba. 

Per avariją nukentėjo motociklą vairavęs policijos pareigūnas. Po pirminės apžiūros vietoje jis išvežtas į gydymo įstaigą. Apie sužalojimus kol kas informacijos nėra.

Pasak policijos atstovės, abu vairuotojai blaivūs.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTmotociklo ir automobilio avarijanukentėjo pareigūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mocas

Mocas portretas
Laksto tie policininkai su tais mocais net paprastas žmogus persirikiuoti negali.

klp

klp portretas
tai kad toki chaosa, bardaka padare su tuo begimu, ka negalima buvo perkelti prie vasaros estrados??? kokius kamscius sudare mieste ir be to - baigesi tas begimas o zenklai dar 3 valandas stovejo

Klausimas

Klausimas portretas
O kas tvarko motociklus dabar geriausiai Klaipedoje? Plastikus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių