Quantcast

Klaipėdoje sunkvežimio kabinoje rastas mirusio ukrainiečio kūnas

Netikėta mirtis Klaipėdoje ištiko darbingo amžiaus ukrainietį. Dar vieną mirusį žmogų jo namuose rado per langą į jo butą patekę ugniagesiai.

Ketvirtadienį ryte, prieš 9 val., į automobilių aikštelę Tilžės gatvėje atėjo žmogus ieškoti sunkvežimio vairuotojo, su kuriuo buvo iš anksto sutarta tą rytą susitikti. Tačiau sunkvežimis „Mercedes-Benz“ į sutartą vietą taip ir neatvažiavo.

Žmogus rado sunkvežimį aikštelėje, o jo vairuotoją – kabinoje. Liūdna tai, kad 46-erių vairuotojas buvo negyvas.

Apie įvykį pranešta miesto policijos komisariatui. Pareigūnai išorinių smurto žymių ant ukrainiečio vairuotojo kūno nepastebėjo. Jo mirties priežastį savo išvadose turėtų pateikti teismo medicinos ekspertai.

Dar vienas negyvas vyras rastas miręs savo namuose Vaidaugų gatvėje. Savo įtarimais, kad vyras gali būti miręs, su policija pasidalijo kaimynai. Jie senokai buvo sutikę kaimyną ir pastaruoju metu pradėjo savo namuose jausti irstančio lavono tvaiką.

Policininkai negalėjo patekti į butą ir iškvietė ugniagesius.

Gelbėtojai buvo priversti pakilti iki penktojo namo aukšto, kur gyveno žmogus, įlipo į balkoną ir tik tada pateko į butą.

64 metų šeimininkas buvo senokai miręs, jo kūnas buvo pradėjęs irti, tai konstatavo ir į įvykio vietą iškviesti greitosios medicinos pagalbos medikai.

Šio žmogaus mirties aplinkybės taip pat tiriamos ikiteisminio tyrimo tyrėjų, kol kas duomenų, kad vyras būtų tapęs nusikaltimo auka, nesama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rr

Rr portretas
Per daug sutapimu ,tai tik skiepu pasekmes

Arvydas

Arvydas portretas
Gali būti kad krenta ne nuo vakcinos, o persirge kovidu. Būt gerai kad skelbtu nuo ko mirė. Pats kol kas 3 vakcinas priemiau. Kol kas nieko

girinis

girinis portretas
klausimas,ko jis ne kare,ir negina savo salies?nors jau pofik ,,,
VISI KOMENTARAI 32

Galerijos

Daugiau straipsnių