Quantcast

Klaipėdoje siautėjęs vyras suimtas dviem mėnesiams

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apylinkės teismas trečiadienį leido dviem mėnesiams suimti taksisto ir apsaugos darbuotojo užpuolimu, vagyste ir viešosios tvarkos pažeidimu uostamiestyje įtariamą vyrą.

Kaip pranešė Klaipėdos apygardos prokuratūra, anksčiau septynis kartus teistam 33 metų vyrui pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo, fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo, turto sugadinimo bei vagystės.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, vyras kartu su draugu sausio 12 dieną, apie vienuoliktą vakaro, būdami apsvaigę nuo alkoholio, įsibrovė į taksi automobilį ir reikalavo juos pavėžėti. Vairuotojui atsisakius vežti keleivius, įtariamasis pradėjo jį smaugti, o kartu buvęs jo draugas smūgiavo nukentėjusiajam.

„Užpuolikai pasišalino iš įvykio vietos, tačiau tą vakarą ir toliau pažeidinėjo viešąją tvarką. Praėjus vos dešimčiai minučių nuo taksi vairuotojo užpuolimo, įtariamasis apspardė pro šalį važiavusį „VW Golf“ automobilį. Pastarojo vairuotojas taip pat buvo užpultas, o jo transporto priemonė – apgadinta“, – rašoma prokuratūros pranešime.

Vėliau įtariamasis, vėl būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, užpuolė vieno prekybos centro apsaugos darbuotoją, išdaužė prekybos centro duris, spardė ir kitaip gadino svetimą turtą, vogė.

Ikiteisminiam tyrimui vadovaujanti Klaipėdos apylinkės prokurorė Kristina Blinstrubienė teismo prašė vyrą suimti ilgiausiam įmanomam laikotarpiui – trims mėnesiams, šis prašymas buvo patenkintas iš dalies. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Buldozeris

Buldozeris portretas
Ne is "Laisves" partijos?

Raeivis

Raeivis portretas
aaa... Šita mačeu t.y. pats rodžiau kaip žiūrėti per TV3, nėra ką kalbėt, sostinės ritmu

Gėda

Gėda portretas
Tai rodo visišką prokuroro nekompetencija, šitas pil. Sulaikytas buvo iš karto po nusikaltimu padarymo tačiau prokuroras nematė reikalo kreiptis į teismą dėl suėmimo, ir leido jam toliau siautėti gėda.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių