Quantcast

Uostamiestyje siautėjančios vagilės jau – ir Veiviržėnuose

Klaipėdos miesto ir rajono policijos komisariato pareigūnai bando susekti į žmonių namus besibraunančias tamsaus gymio moteris. Panašiai apibūdinamos įtariamosios jau ne pirmą mėnesį šluoja jas įsileidžiančiųjų santaupas.

Dvi socialinėmis darbuotojomis apsimetusios moterys apgavo ne vieną uostamiesčio pensininką. Paprastai jos užkalbina senolius kieme arba pro langą. Pašnekinti pagyvenę žmonės dažniausiai ima atvirauti apie savo skaudulius, ligas, guodžiasi sunkiai pasiekiamomis paslaugomis.

Kaip įtariama, romų kilmės moterys įtikina aukas, kad pensinio amžiaus žmonėms priklauso nemokami masažai, ir pasisiūlo tuoj pat jį atlikti.

Kol viena apgavikė nukreipia buto šeimininko dėmesį, kita prasmunka į būstą ir nugvelbia lengvai prieinamas santaupas.

Esama įtarimų, kad šios moterys galėjo antradienio vidurdienį pavogti pinigus iš neužrakinto namo Veiviržėnuose. Šeimininkas pasigedo 1,3 tūkst. eurų.

Pareigūnai teigė numanantys, iš kur atvyko įtariamieji. Trečiadienį Veiviržėnų žmonės pasakojo pareigūnams, kokiomis aplinkybėmis susidūrė su atvykėliais. Manoma, kad moteris automobiliu atveža vyras.

Gali būti, kad su įtariamaisiais norės pabendrauti Rietavo, Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono pareigūnai – būtent šiose vietovėse buvo įvykdyti analogiški nusikaltimai, o nukentėjusieji įtariamuosius apibūdina panašiai.

Policininkai prašo senyvų giminaičių turinčius žmones pasikalbėti su artimaisiais ir paaiškinti, kad socialiniai darbuotojai privalo pateikti darbo pažymėjimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dakaras

Dakaras portretas
Dar nesugavo? Kosmaras.

nu jo

nu jo portretas
O gal geriau paaiskinti,kad cigonai nedirba socialiniais darbuotojais.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių