Quantcast

Klaipėdoje rasti, įtariama, vogti drabužiai ir avalynė: krovinio vertė – apie 500 tūkst. eurų

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje rasti, įtariama, vogti žinomų prekės ženklų drabužiai ir avalynė, kurių vertė gali siekti apie pusę milijono eurų.

Kaip trečiadienį pranešė Klaipėdos apskrities policija, vasario 17 dieną Klaipėdos teritorinės muitinės pareigūnai Klaipėdos rajone sulaikė 1983 ir 1985 metais gimusius vyrus, krovusius vardinius drabužius ir avalynę iš, kaip įtariama, Vokietijoje pagrobtos puspriekabės.

Kitą dieną, tikrindami turimą informaciją, Klaipėdos policijos pareigūnai dalį, kaip įtariama, vogtų drabužių ir avalynės rado dvejose 1983 metais gimusiam vyrui priklausančios įmonės vilkikų puspriekabėse Klaipėdos rajone ir Klaipėdos mieste.

Netrukus pareigūnai nustatė, jog dalis prekių jau buvo parduotos trečiajam asmeniui Šilalės rajone, kuris spėjo dalį drabužių parduoti kitiems asmenims.

Bendra, įtariama, vogto krovinio vertė gali siekti apie 500 tūkstančių eurų.

Vasario 26 dieną Klaipėdos rajone aptikta dar viena vilkiko puspriekabė kuri, kaip įtariama, galėjo būti pagrobta Lenkijoje 2020 metų rudenį.

Teisėsauga atlieka ikiteisminį tyrimą dėl  nusikalstamu būdu gauto turto įgijimas arba realizavimas. Abiems įtariamiesiems skirtos kardomosios priemonės – rašytinis pasižadėjimas neišvykti bei įpareigojimas periodiškai registruotis policijos įstaigoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

šerlochas

šerlochas portretas
kaziolai ir duchai.

opa

opa portretas
emigrantai grįžta... Panaudoja užsienyje įgytą neįkainuojamą patirtį.

vokiečiai turėjo nušauti vagis

vokiečiai turėjo nušauti vagis  portretas
vokiečiai turėjo nušauti vagis... lenkai nušaus
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių