Quantcast

Klaipėdoje rastas prieš mėnesį dingusio senolio kūnas

Šiurpios spėlionės dėl nežinia kur dingusio garbaus amžiaus klaipėdiečio likimo pasitvirtino. Daugiau nei po mėnesio paieškų senolio kūnas rastas netoli namų.

Ketvirtadienio popietę miškelyje netoli Statybininkų prospekto žmonės aptiko negyvėlio kūną. Paaiškėjo, kad tai nuo spalio 28-osios ieškoto 78 metų klaipėdiečio palaikai.

Panašu, kad kūnas šioje vietoje gulėjo ilgą laiką, irimo procesas jau buvo gerokai pažengęs.

Nuo ko mirė šis žmogus, dar aiškinamasi. Iš namų jis išėjo be viršutinių rūbų, avėdamas šlepetėmis.

Ieškodami senolio policininkai pasitelkė ugniagesius ir išgraibė abiejų Žardininkų gatvės tvenkinių dugną. Tada policijos pareigūnai buvo visai netoli tos vietos, kur vėliau rastas senolio kūnas.

Gali būti, kad nedideliame medžių tankumyne velionio, vilkėjusio neryškiais rūbais, nepastebėta per lapus. Kai medžiai apsinuogino, šis plotas tapo perregimas.

Neaišku, kodėl vyras iš namų išėjo neapsivilkęs šiltesnių drabužių, kur jis išsiruošė ir kodėl nužingsniavo į šlapią, medžiais gausiai apaugusią vietą.

Kol kas sunku suprasti, kaip pietinės Klaipėdos dalies gyventojų pamėgtame parkelyje dažnai vaikštantys žmonės nepastebėjo numirėlio ir kaip irstančio kūno neužuodė gyventojų vedžiojami bei šioje vietoje dažnai laisvai lakstantys šunys.

Mirties priežastį tiriantys pareigūnai dar aiškinsis ir šias aplinkybes.

Trečiadienį policininkai rado dar vieną mirusį žmogų. Policijos pareigūnai paprašė gelbėtojų pagalbos patenkant į vieną Paryžiaus Komunos gatvėje esantį butą. Ugniagesiai atrakino duris ir rado mirusį vyrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Matesi

Matesi portretas
Tik priejus arčiau. O šunis tai tikrai ten daug kas vedžioja be pavadėlių- keista kad jie neužuodė nuo takelio gal tik kokia 20 metrų.

Marina

Marina portretas
Nejaugi niekas miskelyje neieskojo gal artimuju neturejo
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių