Quantcast

Klaipėdoje policija sulaikė du jaunuolius su narkotikais

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto pareigūnai spalio 18 dieną sulaikė du jaunuolius su narkotinėmis medžiagomis.

Kaip trečiadienį informavo Klaipėdos policija, spalio 18 dienos vakare pareigūnai sulaikė du 2000 metais gimusius vaikinus.

Pas vieną iš jų buvo rastas pakelis su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, kaip įtariama, narkotine medžiaga. Anot policijos, pas kitą jaunuolį pareigūnai rado ir paėmė 16 lankstinukų su baltais biriais milteliais ir vieną pakelį su augalinės kilmės, žalsvos spalvos, kaip įtariama, narkotinėmis medžiagomis.

Pareigūnų teigimu, vienam iš sulaikytų vaikinų pareikšti kaltinimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti.

Anksčiau už vagystes, sukčiavimą, neteisėtą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti ir kitas nusikalstamas veikas jau teistam vyrui teismas skyrė rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir įpareigojo reguliariai registruotis policijos įstaigoje.

Antrajam, kaip įtariama, draudžiamų medžiagų galimai nusipirkusiam asmeniui, įtarimai pareikšti dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, jį organizuoja Klaipėdos apylinkės prokuratūra.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti numatytas laisvės atėmimas nuo dviejų iki aštuonių metų, be tikslo platinti gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skubei!!!

Skubei!!!  portretas
Paleiskite jie ira Laisves partijos astovai!!! O gal dar ir busimi seimunai

fantastika

fantastika portretas
Reikėjo galvot.bet niekas negalvoja.Supakavo ir i kaleimą ikiš

Klausimelis

Klausimelis portretas
armoskes chebra?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių