Quantcast

Kvaišalai klampina ir paauglius

Alkoholį iš svaiginimosi rinkos bando išstumti kvaišalų pardavėjai. Jų vartotojų pareigūnai sučiumpa vis daugiau ir daugiau. Nepakantūs narkomanijai klaipėdiečiai talkina policijai ir padeda išaiškinti ne tik kvaišalų vartotojus, bet ir pardavėjus.

Sekmadienį policiją per elektroninių paslaugų sistemą gavo anoniminį pranešimą apie tai, kad uostamiesčio Kauno gatvės viename daugiabučių namų gali būti platinami narkotikai.

Savęs nenorėjęs įvardinti pranešėjas pažiūrėjo į pašto dėžutę, kuri nėra pažymėta jokiu numeriu, ir pamatė joje maišelį su baltais milteliais.

Policininkai greitai sureagavo į pranešimą ir apžiūrėjo minėtą pašto dėžutę. Joje tikrai buvo maišelis su penkiais mažesniais maišeliais viduje. Juose rasti balti milteliai. Beveik neabejojama, kad tai – kvaišalai.

Oficialiai pranešama, kad pradėtas tyrimas dėl galimo disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Toks pranešimas kelia abejonių, nes pašto dėžutė gali būti ne kas kitas, kaip vieta, kur kvaišalai buvo pardavėjo palikti pirkėjui. Galbūt daugiau duomenų surinkę pareigūnai nusikaltimo kvalifikaciją dar pakeis.

Visa tai paaiškės po to, kai ekspertai atsakys į klausimą, ar maišeliuose buvę milteliai tikrai yra narkotikai ir kokie tai kvaišalai.

Namo gyventojų susirinkime, kurie vyko dar iki aprašytųjų įvykių, nė vienas kaimynų neprisipažino besinaudojantis minėta pašto dėžute.

Kai kurie kvaišalų vartotojai įkliūva visiškai atsitiktinai, kai pareigūnams sukelia abejonių jų elgesys. Greičiausiai, būtent taip sekmadienį, apie 6 val., atsitiko automobilyje „Audi A6“ sėdėjusiam 16-mečiui.

Jūreivių gatvėje policininkai sustabdė ankstyvą rytą važiavusią mašiną ir patikrino ja važiavusių asmenų daiktus. Nepilnametis keleivis piniginėje turėjo penkias rausvas tabletes, spėjama, kad tai – narkotikai.

Labai panašus įvykis atsitiko penktadienį, apie 22 val., Plungėje.

Birutės gatvėje pareigūnai sustabdė „Audi A4”. Matyt mašinos ekipažas elgėsi įtartinai, todėl policininkai nusprendė apžiūrėti jaunuolių daiktus.

Ant galinės sėdynės sėdėjusios 16-metės kišenėje uniformuotieji aptiko plastikinį maišelį su folijos gniužulėliu, o jame – kanapes. Iš Klaipėdos rajono atvykusi paauglė, kaip ir jos likimo draugas bei bendraamžis klaipėdietis, buvo perduoti tėvams. Bet tuo jų nemalonumai nesibaigė.

Su narkotikų vartotojais ir platintojais Klaipėdoje kovoja du policijos padaliniai. Kvaišalų mėgėjų ir gatvės narkotikų prekeivių bylas tiria teritorinio komisariato policininkai. Stambesnių narkodilerių bei gabentojų veiklą aiškinasi Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

Labai dažnai aprašytos situacijos pagimdo didesnius tyrimus, kai pareigūnai sužino, kad nepilnamečiams pardavė kvaišalus ir suseka ne tik pardavėjus, bet ir stambesniu mastu narkotikus tiekiančius asmenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Visame pasaulyje sitas brudas veikia.O platina didelius pinigus ima daktarai mentai ir aisku valstybes atstovai.O durniai tegul dvesia.Viskas poshui.

Anonimas

Anonimas portretas
Su Verygos pagalbą....

Bethany Grogan

Bethany Grogan portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi meNesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda >>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių