Quantcast

Prieš Rusijos konsulatą – dar vienas išpuolis

Rusijos Federacijos Generalinis konsulatas Klaipėdoje vėl nukentėjo nuo neblaivaus piliečio. Vyras į jo vartus metė akmenį.

Incidentas įvyko penktadienio vakarą apie 21.30 val. 27 metų vyras mėtė akmenis į Rusijos Federacijos Generalinio konsulato vartus. Pastarieji nebuvo apgadinti.

Įtariamąjį sulaikė policijos pareigūnai ir uždarė į areštinę. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,62 promilės.

Panašus incidentas buvo ir dieną prieš. Ketvirtadienį apie 19.45 val. į Rusijos Federacijos Generalinio konsulato vartus vyriškis metė pėsčiųjų tako plytelę. Pastarieji buvo nežymiai apgadinti. 27 metų vyrui taip pat buvo nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,69 promilės. Įtariamasis uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to matomai

to matomai portretas
Bėk putinui kojas bučiuoti, vatinuk. Tavo bomžų tauta nebejaus sovietinės galybės niekados, amžinais liks vakarų šešėlyje, o jūs losit iš bado ir pavydo :).

matomai

matomai portretas
Rusija tures ivesti ribota karini kontingenta kad apsaugoti ambasadas Lietuvoje. Pridurku lietuvisku uteletu vatniku okupantu demesiui: Memelio Krastas NIEKADA nepriklause Lietuvai tiktai 1923 m. Lietuvos zali zmogeliukai si Krasta okupavo ir aneksavo. Sukure pasaka durneliams apie "sukilima" . Vietos gyventojai buvo PTIES. Ziurekit uteleti lietuviski vatnikai kad nereiketu atsisveikinti su MEMELIU. Patarimas, sedekit tyliai subines itrauke.

maža

maža portretas
garbė nuskambėti kaip girtuoklių miestui.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių