Quantcast

Klaipėdoje autobusą vairavo visiškai girtas vairuotojas

Girtas Klaipėdos maršrutinio autobuso vairuotojas suko ratus miesto gatvėmis, kol įvykdė avariją. Paaiškėjo, kad popietę vyras buvo girtas, kaip dūmas.

Eismo įvykis užfiksuotas 16 val, kai nemažai dirbančių žmonių važiuoja namo. Devintojo maršruto autobusą tą dieną vairavo 61 metų vairuotojas. Miesto centre, Naujojoje Uosto gatvėje, jo vairuojamas autobusas susidūrė su mikroautobusu „Fiat“.

Kelių policininkai užfiksavo kaltininko girtumą matuokliu. Pirmą kartą matuoklis parodė 1,89 prom. Po ketvirčio valandos matuoklio parodymai buvo dar labiau stulbinantys – 2,67 prom.

Esama duomenų, kad vairuotojas vieną maršruto ratą jau buvo įveikęs, o įkliuvo važiuodamas antrą kartą.

Devintuoju maršrutu važinėja bendrovės „Gintarinis vairas“ autobusai. Šios bendrovės direktorius Raimondas Žeimys pasakojo, kad girtas vairuotojas ne pirmą kartą pavedė darbdavius. Anksčiau jis yra dirbęs šioje įmonėje ir buvo atleistas už panašius nusižengimus, ne kartą paniręs į girtavimą jis net neateidavo į darbą.

„Prieš porą mėnesių patikėjau tuo žmogumi, jis dievagojosi, kad ankstesnės pražangos nebepasikartos. Pasirodo, be reikalo. Šiandien jis jau nebedirba mūsų bendrovėje. Po įvykio negalėjau jam prisiskambinti, jis nekėlė ragelio. Jokio jo pasiteisinimo iki šiol neišgirdau“, – penktadienį pasakojo R.Žeimys.

Į avarijos vietą buvo pasiųstas kitas vairuotojas.

Kadangi eismo įvykis nesukėlė didesnių pasekmių – autobusas tiesiog kliudė mikriuką – abi transporto priemonės galėjo tęsti kelionę.

Kelių policininkai, fiksavę vairuotojo girtumą, stebėjosi, kad priešpensinio amžiaus žmogus taip neatsakingai elgėsi ne tik keleivių, bet ir savo paties atžvilgiu. Vyras praras teisę vairuoti ir nebegalės gyventi iš savo profesijos.

R.Žeimys girdėjo savo darbuotojus svarstant, kad girtauti linkęs vyras galėjo susigundyti sriubtelėti didelę alkoholio koncentraciją turinčio dezinfekavimo skysčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
90 proc.mikriukų vairuotojal degradai,iš visur išvyti.

Šitaip va

Šitaip va  portretas
Visi ten privatininkai : vairuotojai tokie pijokėliai kad drebėjimo rankomis , visi pahmelingi važinėjasi!

Darius

Darius portretas
Vyti laauk tuos privatininkus su autobusais 1941m.
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių