Quantcast

Netoli ligoninės Klaipėdoje – staigi vyro mirtis (papildyta)

Mirtis visada sukrečia, o kai tai įvyksta viešoje vietoje, atsitiktinių praeivių akivaizdoje, toks reginys ilgai nedyla iš atminties. Taip antradienį atsitiko žmogui, mačiusiam nepažįstamo vyro agoniją.

Žmogus važiavo lengvuoju automobiliu netoli Tuberkuliozės ligonine vadinamos gydymo įstaigos, kai pamatė nuo P. Lideikio gatvės pusės link Vasaros estrados einantį vyrą. Staiga jis susvirduliavo ir griuvo atbulas.

Įvykio liudininkas sustabdė mašiną ir pribėgo artyn, nelaimėlis dar kvėpavo.

Nežinodamas, kaip pagelbėti, geranoriškas žmogus iškvietė greitąją pagalbą, bet kai medikai atvažiavo, jiems beliko konstatuoti 60-mečio mirties faktą.

Kas lėmė mirtį – galvos trauma, patirta griūnant ant grindinio, ar kiti sveikatos sutrikimai, tikimasi sužinoti iš teismo medicinos ekspertų išvados.

Esama duomenų, kad išvakarėse greitosios medicinos pagalbos stoties medikai šį vyrą atvežė į ligoninę, vėliau tą pačią dieną karščiuojantis pacientas buvo pergabentas į tuberkulioze sergančių gydymo įstaigą.

Kodėl sunkiai sergantis vyras vaikštinėjo lauke, niekas nežino, ligoniai nėra čia laikomi kaip kalėjime.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti gali užtrukti, nes Klaipėdoje dirba pernelyg mažai teismo medicinos ekspertų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aras

Aras portretas
Matyt ne skiepytas buvo-antivakseris. Dar masiškai antivakseriai krenta

kraujo kresejimas

kraujo kresejimas portretas
iki 10 m visi ismirs skiepyti su trombais

du;kys

du;kys portretas
Prie daktaru neimanoma prieiti, nemokamai 3men laukti mokamai po poros dienu gali papulti
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių