Quantcast

Klaipėdoje ir rajone apvogti penki BMW, keturi liko be vairų

  • Teksto dydis:

Klaipėdoje ir rajone nuo vagišių nukentėjo penki BMW automobiliai, trečiadienį pranešė Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Iš keturių BMW automobilių vagys antradienį ir trečiadienio naktį pavogė vairus, iš vienos mašinos vagystė nepavyko.

Pirmąjį pranešimą apie vagystę pareigūnai gavo antradienio paryčiais, apie 5.11 val. Liepojos gatvėje, Klaipėdoje, pastebėta, kad yra išdaužtas automobilio BMW vairuotojo durelių lango stiklas ir bandyta pavogti vairą. Žala – apie 1200 eurų.

Apie 6.40 val. Klaipėdoje, I. Simonaitytės gatvėje pastebėta, kad vagys išdaužė automobilio BMW vairuotojo durelių lango stiklą ir pavogė vairą. Žala – 1300 eurų.

Po poros valandų, apie 8.25 val. Veterinarijos gatvėje pastebėta, kad yra išdaužtas  automobilio BMW dešinės pusės priekinių durelių lango stiklas ir pavogtas vairas. Žala tikslinama.

Panašiu laiku, apie 8.30 val. Statybininkų prospekte, Klaipėdoje, pastebėta, kad yra išdaužtas įmonei priklausančio automobilio BMW lango stiklas ir pavogtas vairas. Žala taip pat tikslinama.

Trečiadienio naktį, apie 2.17 val. Gargžduose, Vasario 16-osios gatvėje pastebėta, kad yra  išdaužtas automobilio BMW vairuotojo durelių lango stiklas ir pavogtas vairas. Žala –  apie 1000 eurų.

Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pradėjo tyrimus dėl vagysčių. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
Penki liko be vairų , tai mažiau troleibusų aikšteliū apdaužė .

Kirvis

Kirvis portretas
Tai ar surastas ir nuteistas nors vienas "sifilis"?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių