Quantcast

Klaipėdoje įkliuvo neblaivi vairavusi pareigūnė

Klaipėdos policininkų gretos gali dar labiau praretėti, nes neblaivi prie vairo pagauta dar viena pareigūnė.

Šeštadienį 20.13 val. prie uostamiesčio pietinėje dalyje esančios Smiltelės ir Mogiliovo gatvių sankryžos tą vakarą dirbę policininkai sustabdė „Volkswagen Golf“.

Paaiškėjo, kad tai klaipėdietės pareigūnės automobilis, o savininkė sėdo prie vairo būdama apsvaigusi nuo alkoholio.

Policininkai patikrino kolegės blaivumą ir nustatė, kad ji – neblaivi (1,22 prom.).

Moteriai toliau važiuoti neleista, pradėta administracinė teisena.

Paprastai tokiais atvejais pareigūnas, net jei įkliuvo girtas prie vairo neblaivus laisvu nuo tarnybos metu, nušalinamas nuo tarnybos, o galiausiai atleidžiamas.

Neblaivi prie vairo įkliuvusi policininkė yra 48 metų. Ji gali netekti visų policijos pareigūnams suteikiamų išeinant į pensiją po 20 metų tarnybos privilegijų.

Redakcijos žiniomis, neblaivi prie vairo įkliuvusi pareigūnė vadovavo vienam neseniai įkurtam policijos komisariato padaliniui. Kolegoms ji labiau įsiminė, kaip netvarkingai savo mašiną policijos aikštelėje paliekanti bendradarbė.

Pernai vienas Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Konvojavimo padalinio pareigūnas įkliuvo neblaivus darbo metu, kai vairavo tarnybinį automobilį, kuriuo į Klaipėdą buvo vežamas teisiamas asmuo.

Šeštadienio vakarą netoli tos vietos, kur policininkai nutvėrė neblaivią pareigūnę, reido metu jie pagavo ir neblaivų 25-erių vaikiną, vairavusį automobilį „Toyota Avensis“. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas, nes alkoholio matuoklis parodė 1,72 prom, o tai jau yra vidutinis girtumo laipsnis, už tai gresia baudžiamoji atsakomybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

W

W portretas
Turėjo ikliuti tai ir ikliuvo , mėntai juk daro ka nori

Artas

Artas portretas
Gaila moters

Ben

Ben portretas
Ne 20 o 25 metai į pensiją istarnauti, ačiū semui
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių