Quantcast

Klaipėdoje įkliuvo du girtutėliai vairuotojai

Kaip drausminti mėgėjus pasigėrus, vienareikšmiško atsakymo kol kas nerasta. Šeštadienį, kai Klaipėdoje vyko daugybė renginių, o policininkai dirbo itin intensyviai, pareigūnams įkliuvo ne vienas gerokai padauginęs vairuotojas.

Prieš penktą ryto Laukininkų gatvėje patruliavę pareigūnai sustabdė automobilį „Opel Zafira“, kurį vairavo 33 metų vyras. Paprašytas papūsti į alkoholio matuoklį vyras pats, ko gero nesitikėjo, kad aparatas parodys 1.87 prom.

Apie 15 val. Gintaro gatvėje 42 metų „ Toyota Auris“ vairavęs vyras atsitrenkė į gatvėje stovintį automobilį „Lexus“. Paaiškėjo, kad eismo įvykio kaltininkas buvo sunkiai apgirtęs, matuoklis parodė 2.63 prom.

Abu girti vairuotojai likusią savaitgalio dalį praleido areštinėje.

Šeštadienį būta ir eismo nelaimių, dėl kurių galima kaltint tik atidumo stoką. 11.45 val. Vingio gatvėje 31 metų vairuotoja nepastebėjo už automobilio buvusio 71 metų vyro ir važiuodama atbula ant jo užvažiavo.

Medikai pensininkui diagnozavo dešinės blauzdos lūžį. Vairuotoja buvo blaivi.

Šeštadienį Klaipėdoje būta ir techninių eismo įvykių, kurių metu sumaitotos mašinos, tačiau žmonės liko sveiki. Šilutės plente automobilių dalys pažiro ant gatvės, tad ją teko valyti ugniagesiams gelbėtojams. O Vytauto Ir Herkaus Manto gatvių sankryžoje eismo dalyvė tai išsigando, kad ją ištiko šokas, tačiau jis  netrukus praėjo, medikų kviesti neprireikė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
greit apsiruke vazines ir TADA pus ????!!!!!!!!!!!

hm

hm portretas
Ant foto 1,52,o straiosny kitaip,nesuprasi,turbut pats ar pati reportere girtas,girta
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių