Quantcast

Klaipėdoje gydomas Palangoje sumuštas 17-metis vilnietis

  • Teksto dydis:

Klaipėdos vaikų ligoninėje ketvirtą parą gydomas Palangoje sumuštas 17-metis vilnietis.

Į ligoninę vaikinas atvežtas pirmadienį. Greitoji jį dar sąmoningą atgabeno iš Palangos prieš vidurnaktį.

Vaikinui diagnozuota rimta galvos trauma, sutrupintas žandikaulis. 

Kaip praneša LNK, taip stipriai paauglys sumuštas kurorto riedlenčių parke. 

Esą smūgiavo kovos menų treniruotes lankęs kitas paauglys, kuris 17-mečiui pargriuvus dar spyrė į veidą. 

Kaip rašo portalas 15min.lt, šis incidentas galėjo kilti dėl patyčių. Sumušto vaikino mama pasakojo, kad mušeika greičiausiai buvo neblaivus, tačiau kumščius į darbą pirmasis paleido būtent nukentėjęs jos sūnus, mat šis gynė užgauliojamus mažesnius vaikus.

„Atlikę tomografiją gydytojai pasakė, kad nieko nežada, padėtis labai rimta, smegenų brinkimas reiškia ir kraujo išsiliejimą, kad gali būti reikalinga skubi operacija. Visa laimė, kad viršutinė galvos dalis mažiau sužalota. Dabar nuotrupom pradeda atsiminti, daug vaistukų leidžia, nes skausmingi dalykai, – sakė mama. – Policija pradėjo tyrimą tarsi tai būtų lengvas kūno sužalojimas, o tai vidutinis arba sunkus kūno sužalojimas. Pajutau, kad viską nori švelninti to berniuko atžvilgiu, nebuvo patikrintas jo blaivumas, neatliktas narkotikų testas.“

Palangos policija pradėjo tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo, tačiau vėliau perkvalifikavo jį į nežymų sveikatos sutrikdymą, fizinio skausmo sukėlimą.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Deja, juodoji Seimo Š** policijai surišo rankas... beje, ir tėvams - jie juk nebeturi teisių vaikų kažkur išleist ir jiems kažko neleist.

Anonimas

Anonimas portretas
Necypkit lietuviski meslo gabalai. Kai gausit galvot nutilsit amziams. Jaunimas NEPAKES jusu ispuoliu pries jaunima ir DEMOKRATIJA.

Dievulėliau,

Dievulėliau, portretas
tikrai mūsų nuomonės (pasidžiaugimai,pasibaisėjimai) nieko nekeičia. O valdžia VISAI nesirūpina eilinių žmonių gyvenimu Lietuvoje. Tik piniguočiais, "pupytėmis", nedorėliais. Kada ir kaip baigsis Jurbarko tragedija ???????? Dar "tiriama" ? Ko dangstomi tėvai ??? ""Įtakingieji"" ir jų augantis banditas liks nenubausti? Jis lyg ir nepilnametis,tai tėvai PRIVALO atsakyti. O dabar toks atvejis ir pajūryje ! Pritariam, kad visa teisėsauga SUPUVUSI. Pritariam, jog daugiau,gausiau privalėtų policijos ekipažai visur kontroliuoti ir visą parą. O į kovos menus priimti TIK SU tėvų raštiška žinia (jei vaikas nepilnametis),su psichiatro pažyma ir paties vad. mokinio parašu. Jokių nuolaidų augantiems banditams, jų tėvams, įv.globėjams,tame tarpe ir pačiai "dirbančiai" teisėsaugai. Daugiau tikro sąžiningumo.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių