Quantcast

Klaipėdoje iš globos namų auklėtinio policija paėmė pneumatinį pistoletą

Uostamiesčio policininkai operatyviai sureagavo į informaciją apie pas kelis klaipėdiečius neteisėtai laikomus ginklus ir suskubo juos paimti. Vienas įtariamųjų – paauglys.

Ketvirtadienį prieš vidurdienį į policiją paskambinusi moteris papasakojo radusi šaunamąjį ginklą. Tądien ji tvarkė valstybės globojamų šeimynoje vaikų lovas ir vienoje jų aptiko pistoletą.

Tai buvo 15-mečio globotinio lova, paauglys tuo metu buvo mokykloje.

Pareigūnai atskubėjo į Naująją Uosto gatvę ir paėmė darbuotojos aptiktą ginklą. Iš pažiūros panašus į kovinį „Makarov“ markės pistoletą jis pasirodė besąs pneumatinis, šaudantis šratais.

Kad ir kaip būtų, nepilnametis neturi teisės turėti tokį daiktą.

Tą pačią dieną policininkams nepavyko pabendrauti su įtariamu nepilnamečiu, tai ketinta padaryti penktadienį. Pareigūnams šis vaikinas žinomas dėl smulkių nusižengimų bei vagiliavimo. Policininkai dar tikslina, ar nepilnametis galės atsakyti už neteisėtą ginklo įgijimą ir laikymą.

Pasak Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnų, pastaruoju metu nusikaltimų, kuriuos vykdant būtų panaudotas panašus ginklas, nebūta.

Dar vienas ginklų paėmimo iš asmens faktas tą pačią dieną įvyko apie 13.30 val. uostamiesčio Kuncų gatvėje.

Žvalgydamiesi po internetą nusikaltimų prevenciją vykdantys pareigūnai atkreipė dėmesį į skelbimą, kuriame buvo siūloma įsigyti draudžiamus parduoti daiktus. Policininkai nusprendė įsitikinti, kad žmogus tikrai prekiauja ginklais ir apsimetė realiu pirkėju.

Sandoris įvyko, taip buvo įsitikinta, kad 41-erių vyras tikrai užsiima neteisėta veikla ir ketvirtadienį atėjo į jo namus.

Vyro bute policininkai aptiko neteisėtai laikomą graižtvinį lygiavamzdį šautuvą, kurio markė ir numeris dar nustatinėjami. Be to, jis turėjo 13 skirtingų durtuvų.

Klaipėdos miesto policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto ginklų įgijimo, laikymo ir realizavimo. Jam gresia areštas arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ble

ble portretas
a kaip daba nuo atferistu atsisaudyt ?? tai PSD tai elektrikai aferistai tai dujininkai tai siukslininkai , bankininkai privaciu pensijiniu fondu...visokiu draudimu.... zaliu fioletiniu ir bespalviu....ir visi vienas per kita afioras stumia... ti jei ne pistulke pacaniuks senei butu pasodintas ant marianos koksa stumditu ir biciokus geroves bahurams suktu...

Vaclovas

Vaclovas portretas
>Naujiena...Gal šautuvas dvivamzdis; vienas vamzdis lygus, kitas graižtvinis.

Naujiena baltistikos moksle

Naujiena baltistikos moksle portretas
Graižtvinis lygiavamzdis šautuvas.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių