Quantcast

Pranešimas apie užminuotą prekybos centrą „Iki“ Klaipėdoje nepasitvirtino

Šeštadienio vakarą ant kojų sukeltos specialiosios pajėgos, evakuotas Klaipėdos miesto centre esantis prekybos centras „Iki“. Po poros valandų operacija atšaukta. Pranešimas apie sprogmenį buvo melagingas.

Bendrasis pagalbos centras (BPC) apie 17 val. gavo skambutį apie užminuotą prekybos centrą, esantį Mažvydo alėjoje 7.

Į įvykio vietą išsiųstos policijos pajėgos, rinktinės „Aras“ pareigūnai, taip pat greitosios pagalbos, gaisrinės ekipažai. 

Planas „Skydas“ įvestas 17.08 val. Prekybos centre buvę žmonės buvo paprašyti palikti pastatą – jis buvo evakuotas bei aptvertas STOP juosta.

Kaip teigė Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovas, įvykio vietoje vis dar dirba išminuotojai. Kol kas neaišku, ar pranešimas apie sprogmenį tikras.

Paprastai tokio pobūdžio anoniminiai skambučiai nepasitvirtina. Tikimasi, kad taip bus ir šįsyk. 

Apie 19 val. Klaipėdos policijos atstovė spaudai Andromeda Grauslienė pranešė, kad planas „Skydas“ nutrauktas. Parduotuvės patalpas apžiūrėję „Aro“ pareigūnai sprogmenų nerado, pavojaus nėra. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramus

Ramus portretas
ir kodel man buvo aisku kad melagingas??

Ar nebus čia tas probleminis vaikas

Ar nebus čia tas probleminis vaikas   portretas
Ar jau sugavo, čia garantuotai vaiko darbas, ar nebus čia tas kur šaulių g, gyvena. Ar policijos viršininkas jau sugavo, ar rūpi jam?

Jau turėjo būt sugauti

Jau turėjo būt sugauti portretas
Ar jau pagauti, kodėl taip švaistomos lėšos, visos tarnybos suvažiuoja dėl kažkokio piemens, jau komisaras sugaut turėtų tą skambintoja
VISI KOMENTARAI 9

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių