Quantcast

Klaipėdoje du vyrai peiliais apgadino BMW automobilį

Uostamiesčio policijos pareigūnai tiria įžūlų nusikaltimą – du vyrai peiliais badė automobilį. Tuo metu jo savininkas sėdėjo mašinoje.

Antradienį prieš vidurnaktį Statybininkų prospekte, viename daugiabučių namų kieme stovėjo automobilis BMW. Viduje sėdėjo jo savininkas.

Tuo metu du nepažįstami vyrai priėjo prie mašinos ir peiliais ėmė braižyti ir badyti automobilio kėbulą.

Vairuotojas nesivėlė į konfliktą ir iš to kiemo išvažiavo. Jis iškvietė policiją ir pats padėjo sulaikyti įtariamuosius.

Nukentėjusysis savo pareiškime nurodė patyręs 400 eurų žalą.

Netrukus policininkai sulaikė 43 ir 32 metų vyrus. Abu buvo girti: pirmasis į alkoholio matuoklį įpūtė 2,08 prom., antrasis – 1,86 prom.

Naktį įtariamieji nėra apklausiami, be to, tardyti neblaivius asmenis negalima. Todėl abu vyrai blaivėjo areštinės kamerose.

Ar nukentėjusysis pasakė visą tiesą, galbūt paaiškės po įtariamųjų apklausos.

Policininkams abu sulaikyti asmenys – gerai pažįstami, jie ne kartą buvojo komisariate ne tik dėl įvykdytų turtinių nusikaltimų.

Pastaruoju metu Klaipėdos kriminalinių įvykių suvestinėje būna gana daug pranešimų apie niokojamus automobilius.

Didesnės jų dalies išaiškinti nepavyksta, – kaltieji stengiasi likti nepastebėti. Neretai mašinos nukenčia dėl kaimynų nesantaikos, kai kurios mašinos braižomos ar kitaip gadinamos chuliganų, tiesiog nežinančių, kaip pyktį išlieti asmenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių