Quantcast

Klaipėdoje sužalotas į laivo triumą įkritęs žmogus

Klaipėdoje pirmadienio vakarą sužalotas į laivo triumą įkritęs žmogus.

„Nukentėjusysis jau yra iškeltas ir perduotas medikams“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus vyresnysis specialistas Konradas Liekis.

Bendrasis pagalbos centras pranešimą apie Nemuno gatvėje esančiame Birių krovinių terminale į laivą įkritusį žmogų gavo 19.28 val.

Į įvykio vietą atvykus ugniagesiams, nukentėjusysis iš laivo triumo jau buvo iškeltas į laivo denį, iš kurio į krantą žmogų ugniagesiai iškėlė kiek daugiau nei po pusvalandžio – 20.03 val.

„Jis yra sužalotas, jam uždėtas kaklo įtvaras, panaudoti neštuvai. Kai mūsiškiai atvažiavo, jis buvo ant laivo denio, o tam, kad būtų galima jį nukelti ant kranto, atstumas buvo dešimt metrų“, – teigė ugniagesių atstovas.

Jis taip pat teigė neturintis informacijos apie tai, kokiame laive įvyko nelaimė.

Kaip BNS informavo Birių krovinių terminalo generalinis direktorius Vidmantas Dambrauskas, laive susižalojo Indijos pilietis.

„Kapitono informacija, kad jis sąmoningas, jam koja lūžo. Indijos pilietis“, – teigė V. Dambrauskas.

Jis taip pat pridūrė negalintis atsakyti, kam priklauso laivas, kuriame įvyko nelaimė.

„Laivas kaip atskira valstybė, ar jie turi pranešti kažkam, ar tai liečia Lietuvos darbų saugą, aš nežinau šitų klausimų“, – teigė jis.

Pasak. V. Dambrausko, kol kas ne visos nelaimės aplinkybės aiškios.

„Kas ten atsitiko, aš smulkmenų nežinau. Ten tik įgula matė ir žino. Laivo kapitonas mums neprivalo nieko aiškinti, jis paprašė iškviesti medikus, mes iškvietėm“, – tvirtino V. Dambrauskas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimui

Anonimui portretas
Bet taip deja nera, laivas- tai valstybes teritorija,kuriai priklauso laivas.

Anonimas

Anonimas portretas
Tas laivas, iejes i Lietuvos vandenis, pakelia Lietuvos veliava. Tai dabar jis Lietuvos jurisdikcijoje. Jei nukencia zmogus, uzvedama byla. Nieko nezinau, nieko nemaciau, uz nieka neatsakau... Vaiku darzelis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių